Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

11/4, 11/5 PBE - zwycięska Sivir, splashart

Gość Mistrzu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super skin, jak ktoś gra Sivir to raczej nie pogardzi takim skinem. xD

Dokładnie, moim zdaniem to najlepszy skin Victorious, który wyszedł do tej pory.

Opublikowano

Zauważyliście, że rzadko, który skin ma tak "żywe" kolory na splash arcie? Akurat ten jest taki.. wyjątkowy i mimo tego, że rzadko grywam na pozycji ADC to ten skin powoduje, że wracają chęci, aby podszkolić się w grze strzelcem.

Opublikowano

Bardzo podoba mi się splash art. W grze wygląda równie dobrze  B)

Opublikowano

Splash art jest ładny, natomiast sam skin średnio podoba mi się, wolę do Morgany - najładniejszy.

Opublikowano

Skin po prostu świetny. Szkoda, że już mój trzecid o Sivir za którą średnio przepadam :D

Sam pomysł i wygląd finishera również zdecydowanie na plus. Chyba nawet warta tych (250?) RP do wydania! Szkoda, że na wordlsach ikony również nie miały takiej bajerki ;) Na prawde fajna sprawa. 

Opublikowano

Moim zdaniem Riot zrobiło przyzwoitą robotę. Nie jest to skin przesadzony, tak jak to było w przypadku Morgany. Cieszę się, że dostanę coś co wygląda :)

Opublikowano

Splash art mi się bardzo podoba, skin już mniej :v... Tak czy siak nie przepadam za Sivir więc wiele nie trace, nic tylko czekać na koniec kolejnego sezonu :3.

syndra_sig_zps3151e2d8.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...