Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Orbwalk, harras etc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Kata~Destruktor

Dlaczego jak wciskam spację to nie działą mi orbwalker itd?

Dodam, że usuwanie %appdata% nie pomaga

Ale jescze masz pliki w %temp% ;] usun tamte i z appdaty restart pc i od nowa zainstaluj i powino wszystko dzialac normalnie .

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Dziwne zaraz sam zagram na EB i L$ i dam edita szybko jak to mozliwe ...

@Edit

Dzis byl mini patch wiec mozliwe zee cos sprowadzili ale niektodzy to maja mi dziala na customach normalnie EB i L$

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Mnie dziwi czemu ludzie nie używają mojego orbwalkera... skoro jest lepszy niż sac r dla adc..

Nie używam ani evade ani innych skryptów mam tylko ParaOrb zainstalowane. Jak zainstalowałem skrypt do vayne to ParaOrb zwolniło 10krotnie.

Hlx7IRY.png

4RY6evN.png

QlAI1Ju.png

DMv0Yxy.png

Opublikowano

No k***a. To chyba musial byc jakis ninja patch bo ja go nawet nie zauwazylem i zagralem ten meczyk dzisiaj. Mam nadzieje, ze nie wpadlem bo nowe konto kupione xD

przeczytalem i to minipatch skorek byl ...

Mnie dziwi czemu ludzie nie używają mojego orbwalkera... skoro jest lepszy niż sac r dla adc..

Hlx7IRY.png

4RY6evN.png

QlAI1Ju.png

DMv0Yxy.png

jaki orb ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Powtórzę: Nie używam ani evade ani innych skryptów mam tylko ParaOrb zainstalowane. Jak zainstalowałem skrypt do vayne to ParaOrb zwolniło 10krotnie.

Tak ogólnie to jestem Paranoid więc używam ParaOrb  ^^

PS Wiele ludzi wyrobiło sobie zdanie na temat ParaOrb po pierwszej wersji ale zrobiłem rework całkowity, wersja druga jest rzekł bym idealna patrząc ze strony kodu.

Opublikowano

Powtórzę: Nie używam ani evade ani innych skryptów mam tylko ParaOrb zainstalowane. Jak zainstalowałem skrypt do vayne to ParaOrb zwolniło 10krotnie.

Tak ogólnie to jestem Paranoid więc używam ParaOrb  ^^

dobra ten paraorb jednak działa, ale nadal potrzebuje lane cleara dla adc xD

9145114405211911405102.png

Jestem tęczowy :D

Opublikowano

dobra ten paraorb jednak działa, ale nadal potrzebuje lane cleara dla adc xD

W Para Orb zrobiłem logikę że jeśli trzymasz wciśnięty klawisz laneclear, harass, lasthit to automatycznie zmiania disableattack i disablemove z true na false. Jeśli z moim Orbwalkerem ci nie działa laneclear to już nie wiem. Spróbuj usunąć C:\Program Files (x86)\EloBuddy

Opublikowano

W Para Orb zrobiłem logikę że jeśli trzymasz wciśnięty klawisz laneclear, harass, lasthit to automatycznie zmiania disableattack i disablemove z true na false. Jeśli z moim Orbwalkerem ci nie działa laneclear to już nie wiem. Spróbuj usunąć C:\Program Files (x86)\EloBuddy

spacja działa ale lane clear i takie tam inne bajery z tego zwykłęgo nie działają. Czyli to wina tego ich orbwalkera tak?

Opublikowano

spacja działa ale lane clear i takie tam inne bajery z tego zwykłęgo nie działają. Czyli to wina tego ich orbwalkera tak?

I tak jestem zdania że niepoprawnie odinstalowałeś program EloBuddy. Po deinstalacji uruchom ponownie komputer, przeczyść rejestr i niepotrzebne pliki ccleanerem, zainstaluj ponownie i powinno działać. Kolejna możliwa przyczyna być może używasz jakiegoś skryptu który psuje orbwalker od Hellsinga.

W ostateczności zrób formata. Zainstaluj sobie tego wina chyba że masz oryginalny na płycie -> http://forum.windowsmx.net/windows-jg7-x64-pro-t16044.html

Opublikowano

Jeśli u mnie działa to wina raczej całego programu EloBuddy. [ nie no brzmi bezsensownie jeśli EloBuddy uruchamia się normalnie to raczej winny jest pc ] Być może na niektórych komputerach nie działa. Ja radzę zrobić formata systemu. Zainsaluj sobie tego wina chyba że masz oryginalny na płycie -> http://forum.windowsmx.net/windows-jg7-x64-pro-t16044.html

koles ... mi dziala normalnie wlasnie rankeda zagralem a na paraorb nie zagram bo inny gadaja ze troche przyszpiesza ataki itd sam nie testowalem i nie przetestuje bo do tego nie mam przekonania ...

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

koles ... mi dziala normalnie wlasnie rankeda zagralem a na paraorb nie zagram bo inny gadaja ze troche przyszpiesza ataki itd sam nie testowalem i nie przetestuje bo do tego nie mam przekonania ...

Ale Kata~Destruktor ma problem nie ty więc w czym problem ? Nie musisz grać na moim orbwalkingu LOL rób co chcesz ze swoim życiem. Jeśli nawet nie spróbowałeś i wierzysz na słowo komuś kto gada bzdury to nie mamy o czym gadać, twoja "krytyka" do mnie nie trafiła tym bardziej że nie spróbowałeś.

Opublikowano

I tak jestem zdania że niepoprawnie odinstalowałeś program EloBuddy. Po deinstalacji uruchom ponownie komputer, przeczyść rejestr i niepotrzebne pliki ccleanerem, zainstaluj ponownie i powinno działać. Kolejna możliwa przyczyna być może używasz jakiegoś skryptu który psuje orbwalker od Hellsinga.

W ostateczności zrób formata. Zainstaluj sobie tego wina chyba że masz oryginalny na płycie -> http://forum.windowsmx.net/windows-jg7-x64-pro-t16044.html

tylko czy to oby na pewno zadziała? Bo widziałem na forum eb, że nie tylko ja mam taki problem a mam neta limitowanego i trochę szkoda mi żeby sterowniki, flashe, frameworki i inne gówna pobierać.

Opublikowano

tylko czy to oby na pewno zadziała? Bo widziałem na forum eb, że nie tylko ja mam taki problem a mam neta limitowanego i trochę szkoda mi żeby sterowniki, flashe, frameworki i inne gówna pobierać.

jak limitowany net to nie ma sensu z resztą nie wiadomo czy zadziała bo być może to nie wina sprzętu nie wiem. Sprawdź na innym PC np. u kumpla

PS to chyba twój temat i rzeczywiście nie tylko ty masz problem... -> 

Przeinstaluj sobie jeszcze Net Framework https://www.microsoft.com/pl-PL/download/details.aspx?id=48130

Zainstaluj ten program [ wszystkie visuale zaznaczone, jesli masz windows x64 to nie odznaczasz tych x86, instalujesz wszystkie x64 i x86 ] http://winclub.pl/topic/195-vc-redist-installer/

Opublikowano

Ale Kata~Destruktor ma problem nie ty więc w czym problem ? Nie musisz grać na moim orbwalkingu LOL rób co chcesz ze swoim życiem. Jeśli nawet nie spróbowałeś i wierzysz na słowo komuś kto gada bzdury to nie mamy o czym gadać, twoja "krytyka" do mnie nie trafiła tym bardziej że nie spróbowałeś.

Te osoby to moderatorzy i jeden od skryptow ;]

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Te osoby to moderatorzy i jeden od skryptow ;]

No to dobrze pisali że przyspiesza ataki xD a wspomnieli coś może o tym że kite jest również perfekcyjne ? Im chodziło o to że Orb jest bardzo dobry z tym że jest tak dobry że łatwiej o reporta -> ban szybciej poleci za evade niż za Orb..

Orb do Kalisty musiałem niestety spowolnić bo Hellsing dałby mi od razu bana za to -> sam pisał, że jeśli zrobię jakiegoś exploita od razu ban.

Opublikowano

No to dobrze pisali że przyspiesza ataki xD a wspomnieli coś może o tym że kite jest również perfekcyjne ? Im chodziło o to że Orb jest bardzo dobry z tym że jest tak dobry że łatwiej o reporta -> ban szybciej poleci za evade niż za Orb..

Orb do Kalisty musiałem niestety spowolnić bo Hellsing dałby mi od razu bana za to -> sam pisał, że jeśli zrobię jakiegoś exploita od razu ban.

hmm to zapraszam na pv bo nie bede spamowal (zaciekawilesz mnie ;F ale wole upewnic sie ..) a sprawie helsinga to wiem juz dawno xD szkoda ze nie masz kalisty bo helsing ostatnio olal sprawie kalisty bo brak updaty i skrypcik sie psuje...

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Porownojac standardowy orbwalker a para orb to para orb niszczy :)

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...