Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Odbugowac Postac Na Csyt2?

ViiperPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze niech mi ktos powie jak odbugowac postac to bylo tak :na csyt2 mam sure BM jestem w m1 sciagnolem sobie clienta csyt2 zalogowalem sie na konto i przyszla czas zeby zalogowac sie na postac zalogowalem i po sekundzie wywalilo i tak jest przez caly czas jest tak samo tez na mod kamerze . prosze nie mowic zeby wejsc o 2,3 w nocy bo ten sposub mi nie pasuje jakis inny. Clijenta sciongnolem z glownej strony csyt2 czyli z tej http://www.csyt2.com/download.php dalem to pierwsze pod niebieskim.

zbyt duża

Opublikowano

nie musisz wbijac o 2-3 w nocy. Wystarczy na tygodniu o 23 wbic kilka razy i powinno być.

Na przyszlość jak grasz na serverach na których gra dużo ludzi nie wylogowywuj sie w m1...

Opublikowano

Jak siedziałeś na koniu to gdy tylko pokaże Ci się M1 to zejdź z konia powinno pomóc. A jak nie to tak ja koledzy ^Up mówią. A następnym razem poszukaj po forum taki temat już chyba 100 razy był.

RMCF

Opublikowano

Ja odbugowuje sobie wszystko w ciagu godziny. Wystarczy przeciążyć łącze poprzez przywołanie konia (ctrl+h) Tzn. Wchodzimy na postać, wybieramy ją i gdy wyskakuje ekran ładowania, wciskamy gdzieś by postać się gdzieś poruszyła, cały czas wciskamy ctrl +h i w ciągu godziny postać sie odbuguje. Uwaga - należy próbować do skutku.

43242342423.jpg]
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam ten sam problem. Od wczoraj mam zbugowaną postać klikam ctrl i h ale to nic nie daje. Wylogowałam się jak byłam na koniu.

klikałam dziś te ctrl i h przez godzinę i nic. Nadal m1 pokazuj sie na 1s. ;/

są jakieś inne sposoby?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...