Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

konto bankowe w pko

AsunaChan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie lepiej wypłacić na rachunek pocztowy

Wypłaty przekazem:

• są realizowane tylko 1. dnia miesiąca dla kwot mniejszych lub równych 800 zł;
  • wymagają przesłania dokumentów potwierdzających dane, których weryfikacja może potrwać nawet kilkanaście dni

kilkanaście dni czyli ile xD i z tego co rozumiem to moge raz w miesiacu wypłacić nie?

qxw0er.jpg

Opublikowano

Wypłaty przekazem:

• są realizowane tylko 1. dnia miesiąca dla kwot mniejszych lub równych 800 zł;
  • wymagają przesłania dokumentów potwierdzających dane, których weryfikacja może potrwać nawet kilkanaście dni

kilkanaście dni czyli ile xD i z tego co rozumiem to moge raz w miesiacu wypłacić nie?

Jak potwierdzisz już tą metodę wypłaty, to tak średnio hajs przyjdzie w pierwszym/drugim tygodniu następnego miesiąca

Opublikowano

Jak potwierdzisz już tą metodę wypłaty, to tak średnio hajs przyjdzie w pierwszym/drugim tygodniu następnego miesiąca

a to lepiej chyba miec wlasne konto przyda sie xD

jak konto zrobie w tym pko to dostaje automatycznie dostęp do konta na internecie tak?

qxw0er.jpg

Opublikowano

a to lepiej chyba miec wlasne konto przyda sie xD

jak konto zrobie w tym pko to dostaje automatycznie dostęp do konta na internecie tak?

Za konto się płaci, podpisuje umowę, może teraz jest darmowe, ale za kilka lat może być inaczej. Możesz potwierdzić nawet prawem jazdy.

Opublikowano

Za konto się płaci, podpisuje umowę, może teraz jest darmowe, ale za kilka lat może być inaczej. Możesz potwierdzić nawet prawem jazdy.

aa okey odrazu to dostane czy musze czekać jakiś tydzien?

qxw0er.jpg

Opublikowano

zanim założysz konto też musisz odczekać jakiś czas, jednak jeśli załatwisz to jutro/ w poniedziałek do końca następnego tygodnia wszystko powinno być si

konta dla młodych, jak i konta dla studentów w pko są w pełni darmowe

później opłata wynosi 7 zł miesięcznie

Opublikowano

Odradzam pko. Tak naprawde to subkonto rodzica. Jestes wtedy pod ich pelna kontrola. Na dodatek prawie wszystko musisz zalatwiac w oddziale. Bierz mbank. Raz zakladasz konto i do oddzialu nigdy nie musisz wracac wszystko przez neta lub infolonie. No i masz konto samodzielne bez nadzoru rodzicow.

Opublikowano

Mam w PKO, nie wiem co tam takiego złego widzicie, panowie. Umowę mam za darmo, nie płacę za utrzymanie mojego konta. Dostałem wszystkie papiery, 20 minut u pani z banku i do domu z papierami. Chcę to wpłacam, czy to wpłatomatem czy bezpośrednio w banku. Przelewam wszystko normalnie, bezproblemowo. Nic nie mogę im zarzucić, nie wiem czego można więcej chcieć od banku, który w mojej opinii ma dobre podejście do młodych.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Mam w PKO, nie wiem co tam takiego złego widzicie, panowie. Umowę mam za darmo, nie płacę za utrzymanie mojego konta. Dostałem wszystkie papiery, 20 minut u pani z banku i do domu z papierami. Chcę to wpłacam, czy to wpłatomatem czy bezpośrednio w banku. Przelewam wszystko normalnie, bezproblemowo. Nic nie mogę im zarzucić, nie wiem czego można więcej chcieć od banku, który w mojej opinii ma dobre podejście do młodych.

Jesteś pełnoletni? Możesz a) zamknąć konto online, b)zamówić nową kartę online, c)zmienić limity ? Bo z tego co pamiętam to kolega jak miał młodzieżowe konto PKO to rodzice widzieli wszystkie jego transakcje a wszystko musiał załatwiać w okienku.

Opublikowano

Polecam założyć konto w mBank. Ja oraz wielu moich znajomych mamy tam konta i jesteśmy zadowoleni. Tak jak ktoś wyżej napisał, wszystko możesz załatwiać przez internet (ja tak zrobiłam). Infolinia czynna 24h.

tumblr_o7mrcrLko81tcqgd2o2_r2_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...