Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z respieniem się na serwerze - czy problem jest w Essentials?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z serwerem a dokładnie, gdy wchodzę na swój serwer to zamiast tam gdzie mam ustawiony ./setspawn to respie się w całkiem innym miejscu ani sethome ani setspawn nic nie pomaga proszę o pomoc założę się że problem jest w Essentials ale nie wiem dokładnie gdzie i co mam zrobić.

Dziękuję i pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAveS_TV Nic nie wiesz na temat tworzenia serwerów z tego co widzę, spamisz wszędzie byleby wbić 50 postów, zrobić reklamę i przestać się pokazywać z jakiejkolwiek strony jako użytkownik normalny.

Co do tematu, to @Aveniis, wpisz /setspawn (ranga). Masz na serwerze np. rangę "gracz" to /setspawn gracz i tak dla wszystkich. Mnie zawsze to pomagało.

@HOMER12 Nie trzeba listy, jeśli się zastosuje do mojego polecenia. Dopiero, jak to nie pomoże, wtedy będzie trzeba listę, bo może być też tak, że ma jeszcze plugin MV.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...