Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupować yangi na allegro, czy sm'y w IS?

xMisiaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nigdy nie wydawałem pieniędzy na grę, aczkolwiek postanowiłem zagrać sobie w metina tak trochę p2w, czyli z wydawaniem hajsu. Nurtuje mnie jednak pytanie, czy kupować yangi na allegro, czy sm'y w is'ie. Nie mówie o kwotach w tysiącach zł, po prostu gdybym czuł potrzebę yangów to bym kupił sm/allegro (yangi). Jeśli is to co się opłaca kupić, by ludzie to z chęcią kupowali i miałbym zysk? (nie mówię o kuponach sm, bo one rzadko są).

Przy okazji spytam, skąd są te wierzchy, co czas im leci tylko gdy ich używamy?

Opublikowano

Wydaje mi się, na tym pierwszym wyjdziesz lepiej :P Czyli mam takie zdanie jak kolega wyżej.

Po tytule wątku byłem pewien, że zapytasz "body czy mental?" haha

Trzeba dzisiaj nie mieć czasu, żeby jutro mieć czas.

Opublikowano

Wierzchy zazwyczaj lecą od 19 do 21.

Yangi na allegro ;) Sam to wybrałem i dzisiaj w końcu robię boja i zacznę zarabiać ;D­

784091427630431250239.png

Opublikowano

Wierzchy zazwyczaj lecą od 19 do 21.

Yangi na allegro ;) Sam to wybrałem i dzisiaj w końcu robię boja i zacznę zarabiać ;D­

Chodzi mi o wierzchy z bonusami, którym leci czas tylko, jak ich używasz.

Opublikowano

Chodzi mi o wierzchy z bonusami, którym leci czas tylko, jak ich używasz.

albo is albo metki  i zamieniasz potem na bonus jaki chcesz u straznika,z koła losu,tombola

/niereg. sygna

Opublikowano

Mi się wydaje, że to zależy od kwoty. Jeśli chcesz dużo wydać to chyba tak jak inni mówili-wydaj na yangi na allegro ale nie wszystko. Część zostaw sobie i gdy będzie taka potrzeba kupisz zmianki w IS. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...