Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do tamtych czasów

kozaczenko11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i co zrobisz serwer no dobra. Zagra ci tam "garstka" prawdziwych graczy a dla innych sie odechce bo jak uzytkownik wyzej wspomnial " serwer easy jest za trudny.." 

Takze aby zrobic serwer i sie wybic z nim to on musi miec minimum pierdyliard kostiumow, 0 questow ( malo kto teraz to robi). Super systemy o ktorych nawet admini nie maja pojecia co robia. I wiele wiecej rzeczy.

Opublikowano

Gra jest przewertowana po stokroć, każdy doświadczony wie co i jak, jak ludzie na początku metina w PL expili w Pt na BO, bo robili sobie inta na bodym to i chu*owo im szła gra solo :) Teraz gracz "xyz" wie wszystko jak być dobrym w metka co ulepszać co ładować więc i klimat poszedł w piz*u bo gra przeszła na tryb "single". Nie wróci metin z roku 2007-2010, więc nie ma co tego odkopywać:D Mi się osobiście przejadł metin i nim rzygam(grałem od roku 2008, na początku global, a potem same privy). Od 2012 z przerwami co pół roku zagrałem na jakimś priv, ale góra 2 tygodnie i kończyłem, teraz to serwer pada po tych 2 tygodniach, więc nie ma zensu zaczynać gry. Jest coraz więcej o niebo lepszych MMO, więc je wertuje. W metina grałem na początku bo to jedyna gra jaka mi chodziła na lapku^^ i była taka pro elo zmieniłem maszynę to mogłem pyknąć w inne gry. Obecnie nie zagrałbym na oldschoolowym bo ch*j wie co bym tam robił, bił metiny do usranej śmierci i expił od razu mógłbym sobie jebn*ć z Kniejówki w łeb :) Pis joł

Opublikowano

One były już w 2004 w metku, jak privków nie było, więc pitolenie o szopenie kappa

­

Mogły sobie nawet już być. Ważne, że na PL'u ich nie było i 99,9999% graczy o nich nie wiedziała. 

Opublikowano

Mogły sobie nawet już być. Ważne, że na PL'u ich nie było i 99,9999% graczy o nich nie wiedziała. 

Chyba cie pojebało, nie rozumiesz nawet o co biega..

Większość ludzi z pla [maniacy] grali na koreańcu, a tam było to dostępne, pis joł elo 5 2 0 achtung 

­

6823214443099701049127.gif

Opublikowano

ja grałem na longju,yitian xlat.Kiedy jeszcze nie było po polsku.I zajebisice było.Mysle,ze gdyby tyle ludzi łowilo,expilo czy pierdyliard sklepow.Ale to nie ma sensu,bo juz dorośliśmy,czasy dziecinstwa się skończyły.I jesteśmy dorosłymi juz ludzmi.Czasy kiedy w świeta się grało padał snieg,czy w sylwka .Wiec nawet metek z czasow starego pl'a by nie dał rady bo juz nie ma tego klimatu,ze wracało sie ze szkoły i się grało.Ba nawet wciagało,ze sie chcailo grać i grać.A teraz ? Gramy z czasu nawet nie codziennie,lub wgl.Lub wchodzimy tylko by popisac z ludzmi

/niereg. sygna

Opublikowano

Chyba cie pojebało, nie rozumiesz nawet o co biega..

Większość ludzi z pla [maniacy] grali na koreańcu, a tam było to dostępne, pis joł elo 5 2 0 achtung 

­

Nie obrażaj, bo nic ci nie zrobiłem. Hmmm gadamy o serwerze POLSKIM, który nawiązuje do POLSKIEGO globala, a ty mi wyskakujesz z graczami z koreańskiego metina i to ja czegoś nie rozumiem.... Bo ty tam grałeś to od razu ci maniacy też? Jeszcze powiedz, że najpierw grali na koreańcu, a potem na pl'u... Chyba pomyliłeś koreańskiego globaba z pierwszymi chińskimi privami. Nie ma sensu z tobą już wdawać się dyskusje patrząc na to co ty piszesz. Szukasz zaczepki, chcesz zabłysnąć i udowodnić coś innym.

Opublikowano

Nie obrażaj, bo nic ci nie zrobiłem. Hmmm gadamy o serwerze POLSKIM, który nawiązuje do POLSKIEGO globala, a ty mi wyskakujesz z graczami z koreańskiego metina i to ja czegoś nie rozumiem.... Bo ty tam grałeś to od razu ci maniacy też? Jeszcze powiedz, że najpierw grali na koreańcu, a potem na pl'u... Chyba pomyliłeś koreańskiego globaba z pierwszymi chińskimi privami. Nie ma sensu z tobą już wdawać się dyskusje patrząc na to co ty piszesz. Szukasz zaczepki, chcesz zabłysnąć i udowodnić coś innym.

Nie obraziłem Ciebie, a polskim/polskiego pisze się z małej.

// Obejrzyj sobie filmik u Daniel Gabryś MPCforum na yt, potem pierdol niestworzone rzeczy, że trytony z privów xdddd

­

Opublikowano

Nie obraziłem Ciebie, a polskim/polskiego pisze się z małej.

// Obejrzyj sobie filmik u Daniel Gabryś MPCforum na yt, potem pierdol niestworzone rzeczy, że trytony z privów xdddd

­

"Chyba cię pojebało"-znasz to skądś? Czasem tak do mnie nie napisałeś?

Śmieszny jesteś. Nie wiem czy zauważyłeś, że napisałem cały wyraz dużymi, a nie tylko pierwszą literę. Zrobiłem to tylko dla wyraźnego zaznaczenia. Ty teraz próbujesz mnie wkręcić w błędy językowe. Naprawdę szukasz na siłę zaczepki ale kiepsko ci to idzie.

Jeśli bierzesz widzę z filmików, a nie z własnej gry to żegnam cię :) +napisałem, że ludzie na privach "zasmakowali" rzeczy typu miecz syriusza i potem tego wymagali od PL'a! Nigdzie nie napisałem, że Global czerpał pomysły z privów!

Czytaj ze zrozumieniem, korzystaj z własnej obserwacji, a nie pseudo youtuberów, bo zauważyłem, że ostatnio to co oni powiedzą to jest święte, zacznij grzeczniej pisać, nie szukaj zaczepki i na siłę riposty na mnie. 

Pozdrawiam

Opublikowano

"Chyba cię pojebało"-znasz to skądś? Czasem tak do mnie nie napisałeś?

Śmieszny jesteś. Nie wiem czy zauważyłeś, że napisałem cały wyraz dużymi, a nie tylko pierwszą literę. Zrobiłem to tylko dla wyraźnego zaznaczenia. Ty teraz próbujesz mnie wkręcić w błędy językowe. Naprawdę szukasz na siłę zaczepki ale kiepsko ci to idzie.

Jeśli bierzesz widzę z filmików, a nie z własnej gry to żegnam cię :) +napisałem, że ludzie na privach "zasmakowali" rzeczy typu miecz syriusza i potem tego wymagali od PL'a! Nigdzie nie napisałem, że Global czerpał pomysły z privów!

Czytaj ze zrozumieniem, korzystaj z własnej obserwacji, a nie pseudo youtuberów, bo zauważyłem, że ostatnio to co oni powiedzą to jest święte, zacznij grzeczniej pisać, nie szukaj zaczepki i na siłę riposty na mnie. 

Pozdrawiam

Chyba Cie pojebało

­

Opublikowano

Metin już nie będzie tak sam jak kiedyś bo popsuli go nikt inny jak społeczność, wszystko chcą teraz dostać za darmo a porównania między graczem z itemshopem a bez nie ma, chodzi tutaj o serwery prywatne jak i o globala.

Opublikowano

Hm... z jednej strony macie racje, ale z drugiej to ja nie wiem co ludzie widzą fajnego w tych prywatnych serwerach, gdzie jest pierdyliard nowych broni, zbroi i form biżuterii, a system gry jest podobny jak na aktualnym globalu - czyli pay2win.

Tak, znamy tę grę na wylot, ale jak napisałem - wówczas było ciężko, ale ekwipunek i level nie były najważniejsze. Teraz tak jest i ludzie też zmienili nastawienie, tak jak ktoś napisał - my się zmieniliśmy. Od zawsze był podział na tych mniej i bardziej rozgarniętych, ale teraz to już jest zalew tych pierwszych. 

Nikt by nie grał? dlaczego? przecież tu chodzi o spędzenie wolnego czasu w jakiś fajny sposób (mówimy o metinie) i gdzie widzicie różnicę między siedzeniem kilku godzin dziennie na privie na którym nie wiadomo za co się złapać bo każda część eq ma 8943873 form, a siedzeniem na takim odkurzonym globalu, gdzie może i byłoby ciężko, ale przynajmniej ludzie przestaliby być wrogo nastawieni do każdego wokół bo trzeba byłoby się zorganizować, działać wspólnie żeby do czegoś dojść.

ja wiem, że większość aktualnych graczy przeraziłoby się gdyby wiedzieli, że kiedyś do zrobienia DT trzeba było kilku osób, że na BO expiło się nawet z full pt, że ludzie expili bez peleryn męstwa i że starali się sprzedać WSZYSTKO, włącznie z tym co teraz wszyscy wywalają na ziemię. 

Trzeba dzisiaj nie mieć czasu, żeby jutro mieć czas.

Opublikowano

Ten klimat juz nie wróci nigdy, ludzie już za mocno poznali tą grę. Metin stał się już schematowy dla weteranów tej gry. Stety, niestety. Ja juz bym nie mógł grać jak za dawnych czasów. Peace

OndteAw.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...