Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana myszki

AnonimGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mała, lekka, brak bocznych przycisków, stosunkowo niska prędkość maksymalna.

Jak się nie używa przycisków bocznych ma małe dłonie albo lubi się małe myszki i nie gra się na bardzo niskim sensie to powinna się dobrze sprawdzać.

Miałem v1 i v2 ale jakoś mi nie pasowały, obie sprzedałęm.

Opublikowano

podobno v3 gubi sensor

Bzdura! Mam v3 i sensor nie gubi się, myszka sprawuje się bardzo dobrze. Nie występuje akceleracja pozytywna i negatywna. Dodam że gram na low sens.

9418214132684151227747.png

Opublikowano

Bzdura! Mam v3 i sensor nie gubi się, myszka sprawuje się bardzo dobrze. Nie występuje akceleracja pozytywna i negatywna. Dodam że gram na low sens.

A mozesz mi powiedzieć jak leży w dłoni?Bo tą co obecnie mam nie jest wygodna..

Opublikowano

Zalezy od dloni, serio. Powiem Ci tyle, ze raczej to przeymslana konstrukcja, nad tym pracuja inzynierzy.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Jak masz duża dłoń to bierz kana v2/v3.

Dużo osób poleca, kolega ma, sensor nie spier/dala, mysz its ok.

Sam będę ją kupował jak obecna się rozwali, ale raczej v2, v3 niczym się nie różni poza sensorem a w obu myszkach on nie ucieka także.. :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Zależy od dłoni i od chwytu. Sama myszka jest dobrze wyprofilowana i dobrze leży w dłoni, jednak jak ktoś ma duże dłonie to może być za mała.
9418214132684151227747.png

Opublikowano

Gram na low sensie - 500 dpi i 1,95 w grze, też posiadam Kinzu v3. Nie zauwazyłem, by sensor się gubił ( myszkę mam jakieś 4 miesiące ), moja dłoń jest nie za duża, nie za mała, kształt myszki odpowiada mi w 100%. Nie występuje żadna akceleracja, wszystko jest git^^

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

v3 posiadam od wakacji i nie zauważyłem ani jednej wady. Jest tylko taka, ze nie da rady dobrze grać bez podkładki. Ja ci polecam podkładkę steelseries qck. Co do myszki to ani nie gubi to są bzdury. ale jak bys mial postawić na cos lepszego to bierz Rival

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...