Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa karczemna bójka - Zjednoczeni przeciwko Mechazodowi!

Press.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E879XJP8LQ821446484800361.jpg

Witam!

Już od jakiegoś czasy w hsie zaczęło się rozmawiać o trybie coop. Nowa karczemna bójka robi mały krok do tych marzeń graczy o walkach 2v2.

Jeśli jeszcze nie mieliście okazji zagrać w tym trybie to pokrótce wyjaśnię o co chodzi.

Władamy gotową talią paladyna lub kapłana. A naszym celem jest pokonanie wspólną siłą tego oto stronnika, który co turę zmienia stronę planszy.

X8MJ3V6OLG1W1446160672675.jpg

Trybomistrz Mechazod nie atakuje nas ani naszych kreatur. Zabicie go nie jest wcale takie łatwe, co turę używa karty, która albo zabiją jakiegoś stronnika, albo większa swój atak, by w kolejnych turach zwiększyć moc swoich czarów.

Mi osobiście ta bójka bardzo się spodobała, zdecydowanie jest moją ulubioną. Po zagraniu kilku gier nie trafiłem ani razu na jakiegoś nooba, który w ogóle nie umie grać. Po przegranie nie odczuwałem czegoś takiego, że "to przez tego debila z którym musiałem grać".

A co wy myślicie o tej karczemnej bójce?

giphy.gif

Opublikowano

Press. To nie jest lol zeby trafiac na debili czy inne kanter srajki. Ten brawl jest nudny, wygrac go jest bardzo latwo ogolnie mowiac. Tryb coop i kartowe dungi jak w WoWie - mogloby byc ciekawe jakby mieli w planach cos takiego. Walki 2v2? Cos na wzor aren z w/w gry tez by moglo byc ciekawe, tylko jakby to pomiescili na ekranie.

518831445005751729602.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...