Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o wycenę

vance14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosiłbym o wycenę tego komputera, dziękuję

Procesor: intel Core i5 2400 3.1Ghz
Karta graficzna: AMD Radeon 6950 odblokowana na 6970 2gb
Ram: 4gb Goodram ddr3
Dysk twardy: 500gb
Płyta główna: MSI B75MA - E33
Zasilacz: Chieftec CFT-600-14CS modularny

Opublikowano

a opłacałaby się wymiana mojego laptopa samsung NP350V5C-S09PL na ten komputer z tematu? z dołączeniem podkładki chłodzącej takiej za 30zł

Opublikowano

Zależy w jakim stanie jest laptop i komputer. Ja bym raczej wymienił, choć nie wiem, na ile bym wycenił tego laptopa. :x

Zrobiłem coś źle?

Popraw mnie, nie miej złości.

Kto próbuje, ten nie błądzi.

Opublikowano

a opłacałaby się wymiana mojego laptopa samsung NP350V5C-S09PL na ten komputer z tematu? z dołączeniem podkładki chłodzącej takiej za 30zł

Pomijajac, ze musisz dokupic monitor itp to wyjdziesz o troche na plus, przynajmniej pograsz w duzo wiecej gier na wyzszych detalach.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Pomijajac, ze musisz dokupic monitor itp to wyjdziesz o troche na plus, przynajmniej pograsz w duzo wiecej gier na wyzszych detalach.

monitor, głośniki, klawiatura, myszka, karta dźwiękowa itp. to wszystko mam z aktualnego komputera (oprócz laptopa mam jeszcze zwykłego pc). czyli ta wymiana będzie opłacalna? z laptopa w sumie i tak nie korzystam, a przydałaby mi się większa moc do projektowania 3d, renderingu i "ściąganiu internetu" liczonego w TB. może jeszcze dodam, że w laptopie ładowarka jest przegryziona (naprawiłem i zaizolowałem), do tego nie ma dysku (zepsuł się), z jednej strony jest przetarta obudowa i kilka klawiszy inaczej chodzi (po prawej stronie te numeryczne).

za laptop gdy był nowy dałem 2500zł (pod koniec 2012r). więc czy warto będzie się zamienić? oczywiście tamten komputer mogę sprawdzić przed wymianą

Opublikowano

@vance14 wymiana byłaby opłacalna,wyszłoby to na ,,+,, dla twoich morali..

nie chcę sprzedać, będę tego sprzętu używać. pytam się, by przypadkiem później nie wyszło, że mogłem wymienić na jeszcze wydajniejszy komputer.

Opublikowano

Jakbym ogólnie kupował/zamieniał bym się na tego laptopa,to bym się nie zamienił bo w średnim stanie jest..

Na lepszy komputer mocno wątpię żebyś się wymienił..

Pograsz w lepsze gry,a nowy nabywca laptopa zamieni się raczej na coś coś gorszego pokroju niż ten komputer, czyli dochodzi jeszcze satysfakcja z zadowolenia że dałeś komuś coś gorszego.. 

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Jakbym ogólnie kupował/zamieniał bym się na tego laptopa,to bym się nie zamienił bo w średnim stanie jest..

Na lepszy komputer mocno wątpię żebyś się wymienił..

Pograsz w lepsze gry,a nowy nabywca laptopa zamieni się raczej na coś coś gorszego pokroju niż ten komputer, czyli dochodzi jeszcze satysfakcja z zadowolenia że dałeś komuś coś gorszego.. 

no tak, jednak napisałem o wszystkim - niczego nie zataiłem. kontrahent zapoznał się z opisem, wadami, zdjęciami i zgodził się na wymianę.

Opublikowano

Na pewno nie wymienisz juz na lepszego. 

ps w komputerze warto zmienic karte graficzna, choc ta z np gta 5 sobie poradzi, to raczej na nizszych detalach. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Na pewno nie wymienisz juz na lepszego. 

ps w komputerze warto zmienic karte graficzna, choc ta z np gta 5 sobie poradzi, to raczej na nizszych detalach. 

no dobrze, więc warto będzie się zamienić. dziękuję za odpowiedzi, każdemu już dałem like

można zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...