Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Skrypciki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim. Ma ktoś może skrypt działający do Cassio ? Cassio od vOID'a mi nie działa ,a nie wiem czy jest jakiś lepszy skrypt ;D...

Również poszukuje skryptu do Branda ,ma ktoś jakiś działający i dobry ? Testowałem 2 skrypty do Branda ,ale w 1 nie działało combo ,a w drugim laneclear i harass... 

Opublikowano

@Kielskor

Siemanko wszystkim. Ma ktoś może skrypt działający do Cassio ? Cassio od vOID'a mi nie działa ,a nie wiem czy jest jakiś lepszy skrypt ;D...

Również poszukuje skryptu do Branda ,ma ktoś jakiś działający i dobry ? Testowałem 2 skrypty do Branda ,ale w 1 nie działało combo ,a w drugim laneclear i harass... 

Zaraz poszukam ci i przetestuje osobiscie i dam edita ;F

@Edit

https://www.elobuddy.net/topic/6486-crazy-girl-snake-cassiopeia-1000-my-second-addon/ <---- Testuje zaraz to

Brand <--- musisz poczekac bo jescze nei ma wymiatajacych skryptow do niego ....

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

No spoko z brandem mogę poczekać w końcu mam parę swoich dobrych skrypcików...Jak tam ta cassio się sprawuje :) ?

7/10 wedlug mnie sam zobacz na niestardowej grze narazie ten skrypt bedzie najlepszy bo reszta to brak updata i fixow brakuje ...

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Dziękuje Ci za pomoc :).Mam nadzieje ,że ktoś zrobi wkońcu jakiś dobry skrypcik do cassio ;)...

Pamietaj zze projekt sie rozwija i jeszcze to nie jest oficjalna wersja EB wiec tak czy siak to bedzie dobry projekt ze wzgledu ze updaty lolu sa analizowane dokladnie tylko jest problem jak narazie z updata addonow poniewaz trzeba napiszac na forum EB ze potrzeba fixa czy updata pelnej poniewaz autorzy nie sprawdzaja albo brakuje im testerow ... a akurat tania sila robocia szybciej napisze co nie dziala itd ...

mozna oficjalnie powiedziec ze temat rozwiazany ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...