Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Można Używać Isrobot Za Free!!!

nuclear1985

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Isrobot działa za darmo ponieważ cos im sie popsulo.

Pobieracie bot:

http://down.botsmall.com/iSRObot/sroboten1.79b.exe

http://www.bot369.com/download/sroboten1.79b.exe

Rozpakowujecie i odpalcie białą rączke. Kolo zegarka pojawi się ta rączka i klikacie na nią prawym przyciskiem myszki i wybieracie Start Game. Jeśli sie odpali to wybierzcie sro_client.

Jeśli pojawi się wam okno ze znakami zapytania, to zamknijcie je i odpalacie ponownie rączkę, a po kilku probach zadziala

jak juz sie zalogujemy to wciskamy przycisk "home" i ustawiamy bota.

PS. Nie wiem jak dlugo to bedze dzialalo

PS2. Zeby dzialalo potrzebny chyba jest standardowy "czysty" client

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

No mi też działa ale może jakiś skan byś dał? mi znalazło Crypteca, Trojan.Graybird-16 i Trojan-Downloader.Win32.Small.gkn

@Down : Słuchaj raz juz straciłem konto,poprostu teraz wole zawsze sie jakos zabezpieczyc bo wolałbym zeby to sie nie powtórzylo ostrożnosci nigdy nie za wiele ^^

Opublikowano

Zajebisty jestes... przeciez sciagasz z oficialnej strony bota... Wiec raczej nuclear1985 nie dołożył nic od siebie...

Pomyśl to nie boli...

@up straciłes konto to wał... ale widzisz ze z oficialnej strony sciagasz bota

Opublikowano

UP^^

oj czlowieku o co ci chodzi??

ja tu podalem tylko informacje o tym ze mozna uzywac platnego isrobota za free a te linki to tak jakby ktos nie wiedzial z kad sciagac

Opublikowano
Wczoraj i dziś tj. 27.10.2007 Isrobot działa za darmo ponieważ zepsuł sie im serwer do naliczania kredytów.

Pobieracie bot:

http://down.botsmall.com/iSRObot/sroboten1.79b.exe

http://www.bot369.com/download/sroboten1.79b.exe

Rozpakowujecie i odpalcie białą rączke. Kolo zegarka pojawi się ta rączka i klikacie na nią PPM i wybieracie Start Game. Jeśli odpalacie pierwszy raz to wybierzcie sro_client`a.

!!!!UWAGA

1. Do działania bota nie trzeba żadnego cracka i nie wolno podmieniać czystego clienta. Ma być normalny czysty Silk

2. Jeśli pojawi się Wam okienko z ?????? i z danymi waszego kompa ( taki error ) zamykać to okno i odpalacie ponownie rączkę po 3-4 razach zaskoczy

Po odpaleniu Silka i zalogowaniu na serwer. Wciskacie przycisk HOME i konfigurujecie bota.

Jeśli bot przestanie działać automatycznie ten temat jest nie ważny, więc póki co można grać za free.

Cytat z gp.

nie ładnie kopiować coś z innego forum!!!

Nothing

Opublikowano

LoL?

Po co twórcy isrobota mieli by okradać ludzi z kont???

-Po to żeby nikt już nie kupował ich produktu?

-Po to żeby zyski spadły im o 95%?

-Po to żeby za marne pare euro sprzedali te postacie?

-Po to żeby jomax pobanował ich chlebodawców?

-Czy może znudziło im się trzepanie kasy?

Zastanów się co piszesz! Linki są z orginalnej strony, a błędy każdemu się mogą zdarzyć!

Najlepiej widzimy to na przykładzie lag/botMaxa

Się gra, się ma
Opublikowano

no wiesz zgadzam sie z przedmowca ma racje spadly by im zyski ale by wzrosla liczba graczy i kupujacych silki wiec by wszyszlo na to samo bo wiesz jak by nie bylo tyle botow i by sie latwiej na servery wbijalo to bym na pewno chetniej gral a nie teraz jak przychodze do domu o 18 i nie mam checi czekac przed monitorem na "Disconected from the server" i probowac po 20-40 razy

MMORPG=Monotonna Masówka Oparta na Rozwijaniu Postaci Godzinami

Obyś dostał zawsze To, na co zasłużyłeś.

bot369_userbar_226.gif6132.gif

6081.png20724.png

4769.jpg18706.png

Opublikowano

Powiedz mi co twórców bota obchodzi ile jomax sprzeda silków? Przecież to są 2 różne firmy które nie mają ze sobą spółki więc zyski jednego i drugiego organu nie są łączone! Poza tym boty też kupują silki, widzę wiele botów biegających z małpkami, premiumami itp.

Się gra, się ma
Opublikowano

kurde no i teraz mam poważny dylemat:) odpalić czy nie, oto jest pytanie. masowe banowanie botów powinno byc przed swiętami i kolega mi mówił ze gdziesz na forum było napisane ze i lv90 wprowadzą(pewnie po tym banowaniu)

Opublikowano

omg zaglądam na bot369.com a tam

''iSROBOT server is being upgraded,finish time will be announced again.

The bot is free to use during this period.But the charge system will not be working,you can?t charge new bot cards or check remain credits.you will get ?non exist bot account?when you want to check remain credits in charge.exe,and you will get ?bot test user? when you log in the bot in game.

The bot is working as usual,and everything will be back to normal when the upgrade is finished.

Free botting,enjoy botting and have a nice weekend. '''

czyli to nie są zarty:) btw chyba kazdy rozumie co tu jest napisane

Opublikowano

ok silk odpalony działa i tar lala ale jest problem jak wciskam home wszystko jest oprócz tej pierwszej opcji start traning czy jakoś tak może koś mi powiedzieć czym to jest spowodowane jest możliwe ze przez ten programik co dc sie niedostaje i łatwiej sie wbija proszę o pomoc

43acddd952af69b7.jpg
Opublikowano
ok silk odpalony działa i tar lala ale jest problem jak wciskam home wszystko jest oprócz tej pierwszej opcji start traning czy jakoś tak może koś mi powiedzieć czym to jest spowodowane jest możliwe ze przez ten programik co dc sie niedostaje i łatwiej sie wbija proszę o pomoc

Mam identyczny problem... Rano jeszcze działało, teraz wracam i nie da sie nacisnac Start Traning.. Czyżby koniec free Isrobota? ;]

Opublikowano

Wy jestescie smieszni jak nie maja spółki <hahaha> ja pier... ale z was... a przynajmniej z niektórych nie powiem co xD powiem wam tak ci co korzystali za darmoche zbanuja a wierzcie mi wiem jak to działa. tych co używali zycze szczescia i pomyslnosci. a co do 90lvela LOL wiara przestanie grac, odechce im sie wkoncu jak trudno jest 80 wbic... na stałych clientach ciagnom a starzy klijenci wygina i znowu obniza;p zal mi joymaxu, zepsuli gre ze podpisali umowe z botem, ja tam nic do bota nie mam sam jade;p ale fak faktem jest ze niedługo bedzie masowe banowanie. uwazajcie na siebie najlepiej ci co maja 40+ zakupcie 50 silków:D:D to was nie zbanuja. pozdro. btw jak myslicie joymax by pozwolił na tego bota? by ich do sadu podał, weźcie sie zastanówcie. 50% zysku z tego co maja idzie do Geymaxu;p;p

Opublikowano

Mi sie rzygac chce na sama mysl o botach (w sumie nie wiem po co dawalem ten temat), az mi sie odechialo grac w silka bo jak pomysle o tym ze mam sie meczyc 2 lata zeby miec dobra wyfarmiona postac 80lvl skoro inni maja to po 2-3 miesiacach na bocie to az mnie wykreca, przez boty nawet sie nie da wbic na serwer, po ch*j botmaxowi wiecej kasy, czyzby nielepiej zrobic gierke ktora by dawala mniej zyskow ale za to gracze by byli zadowoleni i wychwalali producenta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...