Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AuthKey BOL NULL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam nauczyć się angielskiego, a "dziecko" nie będziesz miał problemów.... tak trudno wygooglować w translatorze?. Nulled zmienił zasady... dużo ludzi share'owało lub nawet sprzedawało key'e, przez co zmienili dla vip'a i osób wyżej..., do póki nie kupisz vip'a lub nie będziesz "wyżej", możesz pomarzyć o korzystaniu z tego programu jakim jest BOL. Tyle w temacie, na następny raz... rusz te 10 paluszków i wpisz w goolgach translator... skopiuj napis... i mniej więcej się dowiesz.... Szkoda śmiecić forum i dawać więcej pracy moderatorom

P.S Nie spełniłeś wszystkich wymagań.(może tak.. do auth tak, ale do korzystania z niego nie ;])

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Polecam nauczyć się angielskiego, a "dziecko" nie będziesz miał problemów.... tak trudno wygooglować w translatorze?. Nulled zmienił zasady... dużo ludzi share'owało lub nawet sprzedawało key'e, przez co zmienili dla vip'a i osób wyżej..., do póki nie kupisz vip'a lub nie będziesz "wyżej", możesz pomarzyć o korzystaniu z tego programu jakim jest BOL. Tyle w temacie, na następny raz... rusz te 10 paluszków i wpisz w goolgach translator... skopiuj napis... i mniej więcej się dowiesz.... Szkoda śmiecić forum i dawać więcej pracy moderatorom

P.S Nie spełniłeś wszystkich wymagań.(może tak.. do auth tak, ale do korzystania z niego nie ;])

Dziecko?

Mam 23 lata, a sposób w jaki się do mnie odzywasz ( arogancki ) jest wręcz żenujący.

Nie korzystałem z tego nigdy chciałem sobie wylevelować konto.

Polecam Ci wrócić do szkoły i zapoznać się ze słownikiem, więcej mogłeś kropek wstawiać co chwile.

Pare tematów wcześniej ludzie pytali o klucze i je dostawali, więc również zapytałem.

Dziecko to możesz powiedzieć sobie do kolegów z 2 gimnazjum, nie do mnie ; )

BTW możecie mnie zbanować jeżeli macie tutaj takich pajaców jak ten gość, ewidentnie ojciec za mało go chujem po dupie dzisiaj posmyrał, adjos.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...