Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podczas łączenia się z serwerem...

patrolmaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.
Mój problem dotyczy konkretnie serwera Enaris, który wystartował dzień czy dwa temu. Podczas wpisywania passów mam tytułowy błąd. Próbowałem praktycznie wszystkiego, a konkretnie:
-Wyłączenie antywirusa / dodanie Enaris'a do wyjątków
-Wyłączenie zapory / dodanie programu do zapory
-Wyłączenie wszystkich niepotrzebnych programów blokujących IP
-Ponowne wypakowanie/patchowanie/ściągnięcie
-Wyczyszczenie cockies/rejestru/naprawienie błędów w rejestrze
-Uruchamianie jako administrato / w trybie zgodności z W7, W Xp sp3, Win 8 (mam Win 8.1)
-Restart routera / podłączenie do innego źródła internetu
-Wypakowanie na każdym z dysków jakie posiadam

Problem nadal występuje. Wszystkim innym działa serwer, więc problem leży po mojej stronie. Już nie wiem czego spróbować.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jesli ban jest na ip jak kolega pisze up, to mozesz tez sprobowac zmienic IP jak np. Tunel bear

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Jesli ban jest na ip jak kolega pisze up, to mozesz tez sprobowac zmienic IP jak np. Tunel bear

Moze czitowales.? I dostales bana po ip ? Sprobuj zalogowac sie na tych passach u jakiegos kolegi.I daj znac

Game Masterzy próbujący mi pomóc też poprosili o moje IP, sprawdzili po 5h, że nie zostałem zbanowany.. co było jasne, bo grałem tam może ze 2h, a na metinie nigdy nie czitowałem i nie wiem po co to komu. Po zrestartowaniu routera moje IP neta uległo zmianie, więc to też próbowałem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...