Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aseria.PL

ExetY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale kto ci każe grać ? Serwer dla tych co chca się pobawić wiec twoja wypowiedź jest tutaj zbędna.

Nie Pozdrawiam.

A Co do serwera Polecam ;)

@Edit

Niby gotowiec ? Nad serwerem Administracja Pracuje bardzo dużo czasu ze ty jedziesz na gotowcach to GG .

Nie mam na celu cie urazić czy cos ale takie komentarze zostaw dla siebie :*

Dalej hejty lecą <3

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale kto ci każe grać ? Serwer dla tych co chca się pobawić wiec twoja wypowiedź jest tutaj zbędna.

Nie Pozdrawiam.

@Edit

Niby gotowiec ? Nad serwerem Administracja Pracuje bardzo dużo czasu ze ty jedziesz na gotowcach to GG .

Dalej hejty lecą <3

"Niby gotowiec ? Nad serwerem Administracja Pracuje bardzo dużo czasu ze ty jedziesz na gotowcach to GG ."

Powiedz mi co tutaj jest ich? :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Nie Pozdrawiam.

@Edit

Dalej hejty lecą <3

Po to jest forum, po to są tematy żeby komentować. I taki random jak ty mi tego nie zabroni , tym bardziej kiedy wyrażam swoje zdanie. Trzeba tępić ten wysyp szajsu na scenie metina. 

Tutaj nawet prezentacja wyglada jak na 100 innych projektach , bo nawet grafika jest zapożyczona / zayebana - nie wiem czy kupili, czy mają zgodę na użycie - nie wnikam, czy po prostu zabrali to co jest wszedzie ogólnodostępne - to świadczy po podejściu. 

Na serwerze jest to co na każdym innym. Nic nowego, nic "własnego". Po prostu sklejka. Gotowiec, nic po za tym. 

Swoje powiedziałem, z dziećmi się kłócić nie mam zamiaru - zawsze się znajdzie jakiś lizodup który choćby na serwie działał tylko kowal będzie mówił że serwer jest najlepszy na świecie i działa wszystko. 

Nikomu nie zabraniam grać, ale znając tendencję z ostatnich kilku miesięcy - 1000 bugów, zero poprawek, serwer po kilku dniach / może tygodniu dwóch będzie świecił pustkami. 

Żegnam. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Mówisz o swoim serwerze ? .. Random może i tak ale nie zalezy mi na jakimiś wizerunku z Internecie. Tyle w temacie .

PS . Czekamy na odsłonę twojego serwera :)

No Hejty

Opublikowano

Nie da rady wystartować w piątek lub sobotę lecz wcześniej ?!

Przykro mi ale nie da się :)

Klasy zbalansowane  dobrze czy byle jak 

Myślę ze balans jest dobry

Starałem się go zrobić jak najlepiej

Opublikowano

Sam tez pewnie wbije sie pobic, ale to dluzszej przyszlosci nie ma dlatego ze no ludzia sie z nudzi i wiem to z doswiadczenia :D

hah widzę że Juicy zagra w takim razie mnie też na servie nie zabraknie,wbiję zobaczyć jak to będzie wyglądało ^^

powodzenia :)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

hah widzę że Juicy zagra w takim razie mnie też na servie nie zabraknie,wbiję zobaczyć jak to będzie wyglądało ^^

powodzenia :)

A Zapraszamy :)

Opublikowano

Oj na 100% wpadnę na serwer i pogram :) polecam

Dziękujemy i zapraszamy

Wbije sie pobic ;p

Zapraszamy

Opublikowano

Skąd ja kojarzę te ramki :D Prezentacja ok, Powodzenia i polecam

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

W ile czasu da się wbić maksymalny lvl? 

P.S Nie dodawajcie hwangów bo to szajs :) lepiej dodać jakieś fajne zbroje kilka mam fajnych więc moge podesłać wraz z plikami pozdrawiam. 

Opublikowano

Weźcie nie startujcie z tym gównem, błagam. Te sety są tak c*****e jak poziom wszystkich serwerów Weighta i Nukey-a razem wziętych.

...

no coment

Opublikowano

...

no coment

xD:awkward:

No tak, co tu dużo pisać. PvP-gówno, sety gówno, forum MyBB = gówno, a i od strony "gejpleju" serwer nie ma NIC do zaoferowania.

Belki prezki widziałem na 1 odsłonie Castio, Comic Sans MS w prezce i ta kolorystyka parodiująca ww. serwer.

Opublikowano

No tak, co tu dużo pisać. PvP-gówno, sety gówno, forum MyBB = gówno, a i od strony "gejpleju" serwer nie ma NIC do zaoferowania.

Belki prezki widziałem na 1 odsłonie Castio, Comic Sans MS w prezce i ta kolorystyka parodiująca ww. serwer.

Dobrze wyraziłeś swoją opinie wyjdz !

Opublikowano

Ale K***a nie podoba się wypierdalaj tyle w temacie . Zbędny spam robicie i tyle w temacie . Czekam z niecierpliwością na wasze Projekty .

MOŻECIE MNIE WARMOWAC .

ale takie cos jest nie pojęte robią serwer dla zabawy pvp etc a wy macie problemy . ? No comment .

Jednym słowem nie podoba się wypierdalać

@harnaś wiesz co robic <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...