Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny cienia i sklepik klanowy.

Lukora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym was spytać o zdanie co sądzicie na temat tych sklepików czy się przydadzą, fajny pomysł czy może niekoniecznie.

Ja osobiście uważam to za dobrą inicjatywe można sobie kupić skina tak naprawdę za darmo bo te punkty się gromadzą nawet nie wiesz kiedy po za tym możesz sobie osiągnięcie zrobić za ileś tam skinów normalka ;d

Na koniec może dopowiem że oprócz honoru własnego masz jeszcze punkty za osiągnięcia czyżby pkt za gemy ja się zgadzam

Opublikowano

Moim zdaniem super pomysł, nawet ludzie którzy nie wydają pieniędzy na grę mogą mieć jakieś skiny/recolory.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Bardzo dobra inicjatywa ze strony studia Hi-rez. Jest to dobra możliwość rozwijania własnych klanów, zwiększenia integracji oraz aktywności członków danej grupy.

Duży plus, na który czekałem od dłuższego czasu :)

Opublikowano

Pomysl OK

Zostaly pytania Czy jak sie odejdzie z klanu to ten/te skin/skiny znikaja.

Pierwszy lepszy drop

Cien Isis "Izydery" nawet ładniutki ten skin :v

Opublikowano

Pomysł świetny, w sumie i tak te punkty na nic się nie przydawały. A tak można zdobyć łatwo recolory. :P

Fajny pomysł, skiny nie najgorsze (mogli skórę zostawić w normalnym kolorze ;_ ;), ale beznadziejne jest to, że w skrzynkach są tylko re-colory.. 

Gdyby w skrzynkach były skiny za te 200/400/600 gemów, jakieś skiny wardów, byłoby to troszkę nie fer wobec osób, które wolą grać bez klanu. Poza tym, gdyby jednak tam się znalazły, ceny skrzynek w punktach honoru musiałyby być kosmiczne. :v 

large.gif

Opublikowano

Pomysł świetny, w sumie i tak te punkty na nic się nie przydawały. A tak można zdobyć łatwo recolory. :P

Gdyby w skrzynkach były skiny za te 200/400/600 gemów, jakieś skiny wardów, byłoby to troszkę nie fer wobec osób, które wolą grać bez klanu. Poza tym, gdyby jednak tam się znalazły, ceny skrzynek w punktach honoru musiałyby być kosmiczne. :v

Może nie tyle, co 5 skinów w jednej skrzynce, ale mógłby być chociaż jeden na skrzynkę. Powiedzmy w pierwszej re-colory, w drugiej i trzeciej jakiś skin tier 2, w kolejnej za 400, a w finalnej jeden skin za 600. Problemu z klanami nie ma, bo i tak honor się dostaje, a dołączyć do klanu byle jakiego, żeby wejść do store, to nie problem. xD

Opublikowano

Mam już całą pierwszą skrzynkę. Podoba mi się ten skin do Isis z animowaną ramką (cudo!) 

Muszę znaleźć czas na wbijanie honoru do drugiej skrzynki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...