Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VeBlock

TamCreek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

VeBlock

O serwerze

VeBlock serwer survival gildie serwer był kiedyś nawet popularny postanowiłem zrobić go ponownie kiedyś gralo ponad 48 ludzi jak mniewam

na serwerze możesz stworzyć gildie zaprosić kolegów do niej. grać razem odkrywac zwiedzać a nawet Zabijać innych jak się na kogoś trafi :D.

i to mi się najbardziej podoba czyli sa rangi ;D Vip - MegaVip - Youtuber można je zdobyc kompletnie za darmo Rangi nie kosztują tu. wiec nie jestem za kase chce zrobić jak najlepszy serwer dlatego stworzyłem go ponownie mysle ze ta prezentacja was skłoni do dolaczenia

na serwerze jest mila atmosfera jestem pomocny czasem :) mogę pomoc mysle ze dolaczycie Dziekuje :)

PS: Sory za ortografie Nie ucze się w Polsce :D

IP: 84.31.21.140

Informacje serwera

Survival + Gildie

Slotów 60

Nether Tak

PVP Tak

Whitelista Nie

Administracja serwera

Wlasciciel enoli4

Head Admin Szukam

Moderator Szukam

Moderator Szukam

Screeny

post-1370772-0-93207200-1448207943_thumb.png

post-1370772-0-23059900-1448207951_thumb.png

post-1370772-0-12265900-1448207958_thumb.png

post-1370772-0-37202200-1448207969_thumb.png

post-1370772-0-52881000-1448207979_thumb.png

post-1370772-0-00332100-1448207991_thumb.png

post-1370772-0-14133800-1448207999_thumb.png

post-1370772-0-07689100-1448208011_thumb.png

post-1370772-0-74794200-1448208024_thumb.png

post-1370772-0-38597000-1448208471_thumb.png

Widzimy się na serwerze :3!

3.png

Opublikowano

Miła atmosfera, pomocna administracja, przydatne pluginy, czy dostosowany do serwera drop ze stone, sprawiają że      serwer jest jak  najbardziej wart polecenia  :)

Opublikowano

­Prezentacja nie zachęca do grania, a wręcz odstrasza.

Dodaj chociażby screeny.

Edit:

Serwer offline...

Serwer niedługo będzie online

Co do tematu Poprawie go dziś nie miałem zbytnio czasu screeny zrobi sie

Opublikowano

Prezentacja mnie nie zachęca­, mało opisana, słabe screeny i jeszcze jedno co mnie wkurza wszędzie  - drop. Czemu wszędzie wciska się to gówno? Nie ma porządnego survivalu z gildiami, prawdziwych walk i zabójstw.

Opublikowano

Prezentacja mnie nie zachęca­, mało opisana, słabe screeny i jeszcze jedno co mnie wkurza wszędzie  - drop. Czemu wszędzie wciska się to gówno? Nie ma porządnego survivalu z gildiami, prawdziwych walk i zabójstw.

Drop od teraz jest zawsze na survivalach to przeciw Xrayowi

a do prezentacji jeżeli cie nie zainteresuje serwer to majtaj :)

Opublikowano

Drop od teraz jest zawsze na survivalach to przeciw Xrayowi

a do prezentacji jeżeli cie nie zainteresuje serwer to majtaj :)

Nie na wszystkich + jest możliwość zabezpieczenia się przed xrayowcami w ten czy inny sposób.

logo4b.png

Opublikowano

Nie na wszystkich + jest możliwość zabezpieczenia się przed xrayowcami w ten czy inny sposób.

Plugin na otherdrops, jest poto żeby szybciej diamenty rudy i inne leciały z kamienia i tez zabespiecza przed xrayem a po 2 Wogole już mało serwerow jest które nie maja other-drops

Opublikowano

Plugin na otherdrops, jest poto żeby szybciej diamenty rudy i inne leciały z kamienia i tez zabespiecza przed xrayem a po 2 Wogole już mało serwerow jest które nie maja other-drops

I takie serwery sa cenne, bezcenne jest wydobycie samemu rudy, zwiedzanie kopalni, poszukiwania...to co prawdziwy survival powinien zachować.

logo4b.png

Opublikowano

I takie serwery sa cenne, bezcenne jest wydobycie samemu rudy, zwiedzanie kopalni, poszukiwania...to co prawdziwy survival powinien zachować.

Wiesz co to nie jest tak Other-drops wgrałem bo to była wola innych graczy wiec wiesz :v

Opublikowano

twoje otrto powala widac mniej niz 14 lat masz "wogole" powinno byc w ogole bylo cos jeszcze ale nie chce juz szukac bo na fonie jestem

Opublikowano

twoje otrto powala widac mniej niz 14 lat masz "wogole" powinno byc w ogole bylo cos jeszcze ale nie chce juz szukac bo na fonie jestem

Czlowieku gdybyś mieszkal tam gdzie ja to bys miał ortografie z śmietnika i twój bląd "otrto" Chciales napisac "orto" pisze się Ortografia wiec gratuluje wypisywania takiego posta do innych jak  sam nie znasz ortografii

Opublikowano

Czlowieku gdybyś mieszkal tam gdzie ja to bys miał ortografie z śmietnika i twój bląd "otrto" Chciales napisac "orto" pisze się Ortografia wiec gratuluje wypisywania takiego posta do innych jak  sam nie znasz ortografii

Ciekawe ile masz lat, że tak reagujesz agresywnie @OnlineCraft ma rację - serwer z dropem nie wyróżni się a bez to po prostu rzadkość, prawdziwy minecraft, zabawa, zabijanie, kopanie, rynek. Taki ma być minecraft! :lenny:  :gaaay:  :aaa:  Idziesz z kolegą lub graczem z serwa zdobywać diaxy i inne materiały, czasami kłótnia co dla kogo, ale diax zdobyty ręcznie i rzeczy z niego to duma zdobyta bez dropu! A jeżeli jest drop to co to za radość mieć staki diaxów, żelaza,zbroje? Jeżeli masz szybko diaxy to gildia nie będzie się zbyt rozwijać, bo po co jak ma się diaxy już? Kilka dni, tygodni i już skończona przygoda z serwerem. Co do x-raya to zanim dokopiesz się z x-rayem do diaxa to pewnie wydropiło by ci kilka diax z dropem.

­

Opublikowano

Ciekawe ile masz lat, że tak reagujesz agresywnie @OnlineCraft ma rację - serwer z dropem nie wyróżni się a bez to po prostu rzadkość, prawdziwy minecraft, zabawa, zabijanie, kopanie, rynek. Taki ma być minecraft! :lenny:  :gaaay:  :aaa:  Idziesz z kolegą lub graczem z serwa zdobywać diaxy i inne materiały, czasami kłótnia co dla kogo, ale diax zdobyty ręcznie i rzeczy z niego to duma zdobyta bez dropu! A jeżeli jest drop to co to za radość mieć staki diaxów, żelaza,zbroje? Jeżeli masz szybko diaxy to gildia nie będzie się zbyt rozwijać, bo po co jak ma się diaxy już? Kilka dni, tygodni i już skończona przygoda z serwerem. Co do x-raya to zanim dokopiesz się z x-rayem do diaxa to pewnie wydropiło by ci kilka diax z dropem.

­

Zaciekawiles mnie może się zgodze ale nie wiem czy dobrze wyjdzie

-Edit

Other-drops zostało wyrzucone zgodnie z waszymi poleceniami aby się udało...

Opublikowano

Zawsze będzie można też reklamować serwer na innych forach jako reaktywacja serwera minecraft/prawdziwy survival/prawdziwe walki gildii. Na serwer z graczami bez dropu wszedłbym z radością i bym go polecał rodzeństwu i może jeszcze kolegom.

­

Opublikowano

Na pewno, ja mam survival bez dropu od 2 lat i jest ok, jak chcesz napisz mi na pw to powiem jak dobrze sobie radzić z x-rayowcami B)

logo4b.png

Opublikowano

Zawsze będzie można też reklamować serwer na innych forach jako reaktywacja serwera minecraft/prawdziwy survival/prawdziwe walki gildii. Na serwer z graczami bez dropu wszedłbym z radością i bym go polecał rodzeństwu i może jeszcze kolegom.

­

Ok mam nadzieje ze wbijesz i zobaczysz jak to jest :)

Opublikowano

Według mnie  OtherDrops jest lepszy od klasycznego wydobywania, ale jak kto woli  ;)

Opublikowano

Serwer byle jak opisany, a przeciętne screeny mnie nie przekonują. Moglibyście zrobić coś ładniejszego, z dodanymi shaderami. Ta reklama jakoś mnie nie przyciągnęła do serwera.

images.jpg

Opublikowano

Serwer byle jak opisany, a przeciętne screeny mnie nie przekonują. Moglibyście zrobić coś ładniejszego, z dodanymi shaderami. Ta reklama jakoś mnie nie przyciągnęła do serwera.

Dla mnie to trudno opisać serwer ponieważ nie jestem dobry z polskiego

A do shaderow trochę za późno ale może jeszcze dodam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...