Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CDD czy ulepszanie

Mr.Burn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do was pytanko. Jak lepiej zainwestowac 300k uri? Kupić teraz CDD w obniżce (Rabat+prenka+dzis 20% taniej= -50%) I wpakować je w manewry unikowe (PP robilem pod boxy), czy czekać do piątku i robić LF4 na 16lv? Od siebie oddam że ulepszanie LF4 taniej jest co 2 tygodnie a znizka na CDD nie wiadomo kiedy się trafi. No i prawie wszystkie LF4 juz ulepszone mam. Więc co polecacie bardziej? Pozdrawiam, Damian.

EDIT liczyłbym na w miarę szybką promocje bo obnizka dzis sie konczy :)

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

z tego co kiedys slyszalem to pp w unikach nic nie daja jak sie bijesz z gosciem co ma zrobione 5pp w kalibracji,chyba ze chcesz sie bic z flaksami to beda zezowac :lenny: 

Opublikowano

z tego co kiedys slyszalem to pp w unikach nic nie daja jak sie bijesz z gosciem co ma zrobione 5pp w kalibracji,chyba ze chcesz sie bic z flaksami to beda zezowac :lenny:

Moge tez odrazu zrobic kalibracje. Tylko nie iwem wlasnie czy CDD kupowac czy klucze :>

Więcej na PW.

Opublikowano

ulepsza sie lf4 jak sie nie ma co z urka robic,ja robie wyloty i bije falka,kube,PP dalem pod dmg na pleyerow i PP na alieny(tajniki polowania) a lf4 ulepszone na maxa dupy nie urywają :s  juz lepiej oslony ulepszac :lenny:

Opublikowano

ulepsza sie lf4 jak sie nie ma co z urka robic,ja robie wyloty i bije falka,kube,PP dalem pod dmg na pleyerow i PP na alieny(tajniki polowania) a lf4 ulepszone na maxa dupy nie urywają :s  juz lepiej oslony ulepszac :lenny:

mowisz zeby w oslony walic? Tego calkiem nie rozważałem...hmmm...no nie iwem juz sam ;p

Więcej na PW.

Opublikowano

zalezy jaki masz styl gry,ja na full lf4 i max herculesach wolalbym oslony ulepszyc niz lf4, szczegolnie jak sie lata na 2 szybkich konfach :lenny:

Opublikowano

zalezy jaki masz styl gry,ja na full lf4 i max herculesach wolalbym oslony ulepszyc niz lf4, szczegolnie jak sie lata na 2 szybkich konfach :lenny:

No w sumie masz racje bo oslonki mam 1lvl a lf4 2-14 wiec za te ilosc uridium wiecej ulepsze oslonek. Dzięki :)

Więcej na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...