Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogromny ping na mixie

Majster152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój problem jest następujący:

Kiedy gram turnieja, czyli matchmaking, mój ping czasem wynosi 100ms, czasem 150 ms, wczoraj to było 220ms, a czasem normalnie 67 ms. Nie mam pojęcia co z tym zrobić, kiedyś wszystko chodziło idealnie, nigdy problemów z pingiem nie miałem, korzystam z komputera sam. 

Dodam tylko, że na serwerach społecznościowych polskich, mój ping wynosi około 45 ms, max 55. W windowsowej konsoli po wpisaniu komendy "ping onet.pl -t" mój ping ciągle wynosi około 33 ms, na speedtest.net, wybierając Anglię lub Niemcy ping około 55-66ms. 

Nie mam pojęcia co z tym zrobić, pomożecie :( ?

@EDIT: Wyczyściłem rejestr, wyłączyłem zapore, pobrałem program cfos.de, przeskanowałem komputer, przeinstalowałem CS'a ale to dalej nie pomogło :(

Opublikowano

No dobrze ale kiedyś mój ping wynosił max 70ms, na matchmaking server picker EU West wynosi około 100 ms +/- , EU East wynosi około 70-80 ms, to i tak dużo. Czy może to być wina Neostrady?

Opublikowano

Też tak mam oraz Neostrade. Było też kilka tematów na forum z tym problemem i wszyscy mieli Neostrade.

Opublikowano

Neostrada i wszystko jasne. No cóż to nie jest najlepszy dostawca. Mozesz kombinowac bo raczej na to nie ma rozwiazania. Ewentualnie mozesz reinstall kompa jesli dlugo nic nie robiles a tylko pobierales instalowales itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...