Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ZitCraft

SzaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yw8fPLH.jpg

WnguOYH.png

Jest to reaktywacja starego serwera zitcraft który niestety się rozpadł (został sprzedany) 

lecz jedna osoba ze starej ekipy zachciała sobie reaktywować serwer z pozytywnym 

odzewem graczy chodź początki były ciężkie udało się stworzyć całkiem popularny serwer.

yw8fPLH.jpg

kuyDjSf.png

Gracze to dla nas rzecz priorytetowa. Serwer tworzymy nie tylko

dla Was, a razem z Wami,

Jesteśmy świadomi, że o serwerze w dużej mierze świadczy ADMINISTRACJA,

dlatego do naszej ekipy dołączają tylko zaufane osoby, a my, właściciele

zawsze rozwiązujemy Wasze problemy, a cały serwer tworzymy z zaangażowaniem i pasją!

ADRES IP - ----

STRONA - ----

WERSJE - 1.7 - 1.8

yB9ufRD.jpg

afT07cy.png

Gdy tworzyliśmy craftingi nie chcieliśmy przesadzać, minimalizm i uproszczenie 

rozgrywki wyszło nam chyba idealnie!

By otworzyć menu na dole wpisz komendę /crafting !

uePRHIN.gif

yB9ufRD.jpg

Qttt8VZ.png

W sklepie możecie kupić wiele przedmiotów za monety zdobyte podczas kopania, 

eventu chat, kuponów z eventów czy też itemshopu!

By otworzyć menu na dole wpisz komendę /sklep !

Nn2CiBe.gif

yB9ufRD.jpg

ycfdgLI.png

Moim zdaniem przedmioty na gildie które zostały zaprezentowane są 

bardzo proste do zdobycia nie nudzą i nie pozwalają na nudę!

By otworzyć menu na dole wpisz komendę /itemy !

cKzClXh.png

yB9ufRD.jpg

8i1p1lM.png

Staraliśmy się stworzyć drop który spodoba się każdemu, myślimy 

że uda się nam was tym dropem zadowolić!

Od razu mówię że możecie wybrany item można wyłączyć i nie będzie on dropił.

By otworzyć menu na dole wpisz komendę /drop !

biKvEP0.png

Diament - 5,8%

Szmaragd - 5,5%

Żelazo - 7.8%

Złoto - 3,6%

Węgiel - 9,6%

Czerwony proch - 7,2%

Proch - 2,4%

Ender Perła - 0,1%

Slimeball - 0,2%

Jabłko - 1,2%

Obsydian - 1,2%

Piasek - 1,2%

Nic - 4,8%

Kość - 3,6%

Strzała - 2,4%

Książka - 0,6%

yB9ufRD.jpg

4Bi6Z8Z.png

Listę aktualnej administracji można znaleźć na cmentarzu obok spawna!

WŁAŚCICIEL - ADRIAN_XM

ADMIN - PandaBlack1337

Al730hM.jpg

yB9ufRD.jpg

d7ixrlt.png

Izq1Aog.gif

yw8fPLH.jpg

Opublikowano

Podoba mi się prezentacja jak i serwer... 

Widzę że trzymacie poziom oby tak dalej!

Cześć, dziękujemy za dobrą opinię. Staramy się jak najbardziej trzymać poziom bo brakuje takich serwerów ;) Mamy nadzieję że wpadniesz do nas na otwarcie, im więcej was tym lepsza rozgrywka! B) Zaproś mamę, tatę, babcię, wujka!

Pozdrawiam.

Opublikowano

No jakoś mnie nie zachęciła prezentacja, zbyt nie rozumiem jakiego typu jest serw. Drop i gildie? Takich serwów jest pełno, ale serwer mogę mocno ocenić dopiero, kiedy wejdę na niego, może mnie zainteresuje.­

Opublikowano

No jakoś mnie nie zachęciła prezentacja, zbyt nie rozumiem jakiego typu jest serw. Drop i gildie? Takich serwów jest pełno, ale serwer mogę mocno ocenić dopiero, kiedy wejdę na niego, może mnie zainteresuje.­

serdecznie zapraszamy, prezentacja była robiona przez naszego najlepszego grafika. Inne serwery nie mają min: coinsó'w, sklepu w GUI, zaawansowanego systemu wymiany (już wkrótce B) ) .

serwer izi na kilka dni nie polecam kto ma wiecej ludzi w gildi wygra

skoro piszesz że nie polecasz i "kto ma więcej ludzi w gildii wygra" to nigdzie raczej nie pograsz. Na każdym serwerze musi być lider tzw. wszystkich gildii - to już nie nasz błąd że ktoś przychodzi ze swoją ekipą. My tylko zyskujemy na tym graczy ;) 

Opublikowano

8i1p1lM.png

Staraliśmy się stworzyć drop który spodoba się każdemu, myślimy 

że uda się nam was tym dropem zadowolić!

Od razu mówię że możecie wybrany item można wyłączyć i nie będzie on dropił.

By otworzyć menu na dole wpisz komendę /drop !

biKvEP0.png

Mi się jakoś nie podoba drop.

­

Opublikowano

Mi się jakoś nie podoba drop.

­

zaproponuj co możemy w nim zmienić i co dokładnie ci się nie podoba - w końcu jesteśmy dla was i serwer jest tworzony dla was! :yay: 

Opublikowano

Prezentacja nie wykonana za pomocą jakiegoś generatora, za to macie +. Widać, że wam zależy na serwerze, staracie sie rozreklamować, lecz na samym mpc. nic nie zdziałacie :)

Opublikowano

Co do prezentacji bardzo fajny wyglad, wszystko dobrze opisane.

Co do serwera to jak wystartujecie to zedytuje :D

//Edit:

Nie ma to jak wyjebac wlasnego technika i administracje, ktora odwalala najwieksza robote.

Nawet SzaPl wyjebali :)

Opublikowano

zaproponuj co możemy w nim zmienić i co dokładnie ci się nie podoba - w końcu jesteśmy dla was i serwer jest tworzony dla was! :yay: 

Ach drop to dla mnie diaxa to 0,5 procenta to granica normy, wiem więc, że większość będzie marudzić, ale 5 diaxów na 100 bloków to zbyt dużo, chyba że ktoś naprawdę ma kilof co daje kilka diax z 1. Dobrze ostateczne zdanie: 0,7-1%, ale żelazo jest bardzo popularne to może zostać kilka procent. Nie jestem fanem dropu(nawet przeciwnie, jestem wrogiem), ale mały drop mogę zaakceptować.

­

Opublikowano

Prezentacja nie wykonana za pomocą jakiegoś generatora, za to macie +. Widać, że wam zależy na serwerze, staracie sie rozreklamować, lecz na samym mpc. nic nie zdziałacie :)

Dziękuje za propsy starałem się nad prezentacją by wyszła jak najlepiej :3

Serdecznie zapraszam na start w sobote!

­

Opublikowano

czeeeść Majster, dziękujemy za miłe słowa z twojej strony. Co do graczy, prawdopodobnie będziemy mieli reklamę u youtubera ;)

Tobie również dziękuje za miłe słowa wobec naszej prezentacji, mamy nadzieję że wpadniesz i zagościsz u nas na dłużej :D

Ach drop to dla mnie diaxa to 0,5 procenta to granica normy, wiem więc, że większość będzie marudzić, ale 5 diaxów na 100 bloków to zbyt dużo, chyba że ktoś naprawdę ma kilof co daje kilka diax z 1. Dobrze ostateczne zdanie: 0,7-1%, ale żelazo jest bardzo popularne to może zostać kilka procent. Nie jestem fanem dropu(nawet przeciwnie, jestem wrogiem), ale mały drop mogę zaakceptować.

­

wezniemy pod uwagę twoją propozycję, no ale nie oszukujmy się, ale jest to serwer EASYHC a nie żaden hardcore ;) Także zapraszam na start a na pewno coś znajdziesz dla siebie :)

Opublikowano

Dlaczego w prezentacji nie ma screenów przedstawiających serwer? Pytam sie, co mnie ma w tej reklamie zachęcić, bo jak na razie nie zachęca mnie nic.

Między innymi nasza profesjonalność, dokończony w 100% serwer od strony technicznej jak i estetycznej co widać na zdjęciach. No nie wiem czy zdjęcie naszego spawn'u to zachęta dla Ciebie do grania :lenny:

Opublikowano

Dlaczego w prezentacji nie ma screenów przedstawiających serwer? Pytam sie, co mnie ma w tej reklamie zachęcić, bo jak na razie nie zachęca mnie nic.

Specjalnie dla ciebie dodałem screenshoty :3 

d7ixrlt.png

Izq1Aog.gif

­

Opublikowano

Wooow, kolejny easy hc! Napewno nie wbije! :)

Typowy serwer minecraft...

ExPcJyI.png

10/50/100/500/1000

Opublikowano

Wooow, kolejny easy hc! Napewno nie wbije! :)

Co z tego że to serwer easyhc ? 

Przynajmniej nie lecimy na hajs jak większość serwerów i wszystko co uda nam się 

zarobić inwestujemy po pierwsze w serwer po drugie w reklamę.

Jak dla mnie twoja wypowiedź jest bezsensowna zwłaszcza gdy sam zajmujesz się pluginem funnyguilds który 

jest używany przez takie serwery z marnym skutkiem do tego bo wywala ci error przy konfiguracji message.

­

Opublikowano

Gorąco polecam i zapraszam wszystkich na start! :) Jutro (sobota) 18! :D

10 / 20 / 30 / 40 / 50 / 60 / 70 / 80 / 90 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 400 / 500 / 1000

Opublikowano

Startujemy już za pół godziny, ZAPRASZAMY! :)

10 / 20 / 30 / 40 / 50 / 60 / 70 / 80 / 90 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 400 / 500 / 1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...