Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 1000 zł z używanych części.

enduro.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zbliżam się do kupna komputera w kwocie 1000zł, nie chce nowych części ponieważ nie kupie w tej samej cenie jakiegoś dobrego komputera, ale mniejsza z tym. Komputer głównie do nagrywania gier: Farming Simulator 2015, 2013, SpinTires, FIFA 16, 15 i Euro Truck Simulator 2.

Opublikowano

Cześć, zbliżam się do kupna komputera w kwocie 1000zł, nie chce nowych części ponieważ nie kupie w tej samej cenie jakiegoś dobrego komputera, ale mniejsza z tym. Komputer głównie do nagrywania gier: Farming Simulator 2015, 2013, SpinTires, FIFA 16, 15 i Euro Truck Simulator 2.

Uzbieraj 500-600 zł i ktoś, albo nawet i ja poda Ci fajny zestaw z nowych części, co Ci coś uciągną. :) Według mnie nie ma co ryzykować w używane, czy 500 zł to tak dużo? Miesiąc-dwa zbierania, a jeśli pracujesz to z wypłaty wziąć i po problemie. :)

Propozycja: http://allegro.pl/gracz-i3-2100-3-1ghz-4gb-r7-240-2-gb-hd250-win7-i5745617620.html

Ale moim zdaniem, uzbieraj 500-600 zł, niech ktoś Ci złoży, mogę to być nawet ja i Ci podesłać propozycję, i będziesz miał gwarancję, nowe części, a nie jakieś używanie, w nie wiadomo jakim stanie.

Zrobiłem coś źle?

Popraw mnie, nie miej złości.

Kto próbuje, ten nie błądzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...