Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinie na temat hostingu craftserve

Wulgen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za drogie jak na to co oferują polecam enderchest.pl ,a jesli chcesz serwer vps to ovh

Opublikowano

Wszystkie opinie, ze wszystkich lat działalnosci hostingow znajdziesz w wątku spis hostingow minecraft.

Niegdyś craftserve kojarzył się z precyzją, ekskluzywem itp, jednakże doszła konkurencja (enderchest, fiberhost, lvlup) która oferowala więcej i taniej. CraftServe zmuszony ratować klientów zgapił od pukawki *no limit* za grosze...

Wez VPSa ogarnij. Tanio ostatnio jest na lvlup.pro 4GB 20 zl ;) . Jak nie ogarniasz VPSa Czil wszystko zrobi za Ciebie aimpanel.pro :)

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Oni od nas brak limitu ramu, a my od nich ofertę Bez limitu :)
Tak to się rozwijało, ale to była naturalna kolej rozwoju.
Serwery MC potrzebują mieć zasoby bez sztucznych ograniczeń, bo tylko wtedy nie lagują.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

miałem jakiś czas temu serwer u craftserve i mogę stwierdzić, że to jeden z najgorszych jeśli nie najgorszy hosting serwerów minecraft jaki powstał. Wieczne problemy z lagami, które doświadczał mój serwer, gdy na serwerze były 3 podstawowe pluginy. Jak chcesz brać serwer to polecam pukawkę. 

8040135eb3.png

Profesjonalny serwer Minecraft

SV + Gildie 1.7.x |

IP: mc.mefarius.eu

Serdecznie zapraszamy!

Opublikowano

Miałem u nich serwer, jakoś 4 lata temu, to mieli słaby support, bo niczym u volvo, nie odpisali nawet po miesiącu.

Jak chcesz mieć serwer to kup vpsa, lepiej na tym wychodzisz. No, chyba, że chcesz zrobić 10 slotowy serwer do pogrania z kumplami to weź z pukawki. Ale jak chcesz normalny publiczny serwer to tylko vps.

tenor.gif

Opublikowano

Czytałem jakiś czas temu opinie na temat tego hostingu i dosyć późny Support (chodzi o odpisywanie) oraz nie jest pomocny dla klientów w ich problemach kiedy potrzebują pomocy. 

Często też zdarzały się awarie tego hostingu. Polecam Ci inny hosting jak np. Pukawka.pl - opłacalne oferty, dobre maszyny, szybki Support.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...