Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwrot gry

Kamilq120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, dostalem kod na gre Batman: Arkham Knight razem z karta graficzna gtx 970 i z tego co teraz widze to ta gre mozna zwracac i odzyskac pieniadze, czy ja jako ze dostalem ta gre jako dodatek do karty moge ja bez problemu zwrocic?

Opublikowano

Z tego co wiem zwrócić można tylko gry kupione, prezentów i kodów raczej nie.

Opublikowano

Z tego co wiem zwrócić można tylko gry kupione, prezentów i kodów raczej nie.

Ale gre mam zarejestrowana na steamie na nowym koncie czyli skad bedzie wiadomo ze to niby kod dodany do karty graficznej?

Opublikowano

Ale gre mam zarejestrowana na steamie na nowym koncie czyli skad bedzie wiadomo ze to niby kod dodany do karty graficznej?

Myślisz, że steam nie może sprawdzić czy grę kupiłeś czy dostałeś z kodu? Błagam Cię...

Opublikowano

Myślisz, że steam nie może sprawdzić czy grę kupiłeś czy dostałeś z kodu? Błagam Cię...

Czyli szans nie ma i nie warto probowac?

Opublikowano

Możesz spróbować, ale nie wydaje mi się by to miało zadziałać. Gdyby była taka możliwość to ludzie by za bardzo kombinowali z tym, więc raczej chcieli temu zapobiec.

Opublikowano

o ile wiem dziala jedynie zwracanie hajsu na gry kupione na steamie, na keye nie

Czyli ze jesli wklepałem kod kupiony choćby z innej strony to juz nie moge go zwrocic? 

Opublikowano

Czyli ze jesli wklepałem kod kupiony choćby z innej strony to juz nie moge go zwrocic? 

Raczej nie, ale lepiej napisz do nich i się dowiesz na 100%, co Ci szkodzi.

Opublikowano

W sumie nie kupiłeś tej gry tylko dostałeś ją w prezencie do karty. W ich regulaminie jest napisane, że nie zwracają pieniędzy za prezenty i klucze kupione poza steam. Próbować nikt nie broni, ale według mnie szanse bardzo małe jak nie zerowe.

"Żeby zwyciężyło zło wystarczy obojętność dobrych ludzi..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...