Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym Sie Różni Gunz Od Eurogunz?

sromczak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o odpowiedź. Jestem nowy i gram dopiero 2 dzień. I trochę mnie to dziwi, że szybko się lvl wbija i itemki nic nie kosztują o.O .

16323304.jpg
Opublikowano

Lepiej zostać przy prywatnym serwerze gdzie itemki masz za free i wszystkie postacie maja w miarę równe szanse.

Na ijji przy większych lvlach bez premium itemów będziesz nieźle dostawał

Opublikowano

Ostatnie pytanko. Słyszałem, że podobno można robić questy w gunz. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to robić?

16323304.jpg
Opublikowano

Robisz rooma, po prawej stronie stronie wybierasz tryby gry i tam masz quest.

Wybierasz jedna z 3 questowych mapek. Na coś trudniejszego (jakiś boos czy cuś) potrzebujesz itemów. Na "globalu" żeby niektóre zdobyć trzeba się czasem nieźle namęczyć, ale skoro grasz na euro gunzie to możesz je kupic w sklepie za free xD

A tu masz spis potrzebnych itemsow http://www.mpcforum.pl/topic/21255-spisspis-kombinacji-na-questy/

Opublikowano

A więc tak, Euro GunZ to Prywatny server dlatego itemki są za free.

Osobiście gram w Ultimate GunZ, w wakacje w Honour GunZ, Kiedyśgrałem w Euro GunZ'a :)

Polecam prywatne servery :)

Tu masz liste prywatnych serverów GunZ'a

http://top200.top-site-list.com/

Co do Questów.

W Euro GunZ to jest tak że musisz wejśćna 3 server prawdopodobnie ''Euro GunZ Quest server'' i założyć rooma.

W roomie musisz mieć Mode: Quest Pojawiają się wtedy 2 pola i tam musisz położyć Quest Item które można kupićw Shop/story

Opublikowano

euroganz wybierz polecam w 1000%

Hmm polecasz...najlepiej by było gdybyś uzasadnił swoją wypowiedź, np. Co tam jest fajnego,co można spotkać.

Po prostu opowiedz coś, jestem w 100 % pewnym żę gdybyś tak zrobił , byłoby zupełnie lepiej wybrać grę pt. Euro GunZ.

Ale to tylko moja sugestia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...