Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jakiś czas temu dostałem za free od kolegi konto z takimi oto postaciami : 58 sura BM (3 skille na m) , 62 ninja dagger (3 skille na m) i 51 ninja dagger (2 skille na m) i jakieś tam mniejsze lvl :) Wszystkie te postacie są praktycznie bez eq i mają ok 0 yang :D Są one na różnych serwach , tylko surka jest na serwie gdzie mam moje konto z moimi postaciami (45 lvl woj) , więc mógłbym trochę ją wspomóc :) I teraz jest moje pytanko : Kim grać?? Nigdy nie grałem na poważnie Surą i Ninją na PL i kompletnie nie wiem jak nimi grać :/ Kogo mi doradzacie do expa ?? I żeby był dobry w pvp?? I jeszcze aby miał tanie ku i eq :) I jeszcze gdzie nimi expić ?? :D Bardzo proszę o sensowne odpowiedzi :) Za pomoc będzie 5* oraz - lub + xD

EDIT Sorry zapomniałem o prefiksie :( Naprawdę tego nie chciałem :( Mógłby ktoś poprawić nazwę tematu??

PS skille Sury : Ognisty Duch - M1 Mroczna Ochrona - M3 Mroczna Sfera - M3 Reszta po jeden :). Staty : 89 VIT 90 INT :) Wszystkie te postacie nie mają boja!! :(

PS Skille Ninja 62 : Zasadzka - M4 Trująca Chmura - M1 Wirujący sztylet - M4 :)

ohcrapp1.gif
Opublikowano

Ja ci polecam BM : )

Szybko wbijesz skile na G bo książki nawet na s1 można kupić po 20k (duch tylko okolo 200k ) i EQ też tanie

a expic to sobie możesz powoli w v1 : )

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu zaczął grać surą. Nie najgorszy w pvp, nie najgorszy w expieniu (o ile ma bojowca, a jeśli ochronka M to już w ogóle ;D) KU tanie. Konta są puste, więc mógłbyś kupić trochę yang na allegro :] PS brak prefixu :/ Sui sie może uczepić :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...