Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukałem takiego tematu i nie mogłem znalezc ,a więc czy można grac w dwa sro jednoczesnie ?

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))

Opublikowano

szukałem takiego tematu i nie mogłem znalezc ,a więc czy można grac w dwa sro jednoczesnie ?

Najpierw musisz zrobić tak, aby mieć dwa silki na PC czyli vsro na c i isro na d lub jak tam chcesz.Potem jednego silka odpalasz normalnie a drugiego za pomocą loadera ;),

Opublikowano

no sciagłem loadera z recyfer.info i tam mi pokazuje "otwieranie" to biore wchodze do isro i otwieram silkroad (albo sro_client chociaz tak czy siak nie dziala ;/) czy wiesz co z tym zrobic?

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))

Opublikowano

no sciagłem loadera z recyfer.info i tam mi pokazuje "otwieranie" to biore wchodze do isro i otwieram silkroad (albo sro_client chociaz tak czy siak nie dziala ;/) czy wiesz co z tym zrobic?

Bo recyfer.info już nie wydaje loadera.Masz edx bądź harmoda.

Opublikowano

kolega u góry się trochę pomylił choć mówi prawdę np. ksro i isro możesz mieć na tym samym dysku byle w innych folderach i będzie git co do odpalania jeśli to isro to możesz przez srokinga bot nie będzie chodził ale możesz odpalić 10 sro na jednym kompie pozdro

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png