Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na którym serwerze gra najwięcej osob (Metin2.pl)?

TheThunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

VirtualMT2 , 2,-2,5k ludzi a serwer ma tyle lat

Bodajże kolega pyta się o serwery globalne

Moim zdaniem przedstawia się to tak NEGROS>TORTUGA

Opublikowano

Tortuga, wpadnij zagrać!

Nie trudno zarobić na eq, początki wiadomo są trudne, ale można stanać 15 min. na BO i już masz n a EQ +6.

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

VirtualMT2 , 2,-2,5k ludzi a serwer ma tyle lat

Nie reklamuj syfu i to niezgodnie z tematem. Poza tym jest niedziela, późne popołudnie, a tam 1800 ledwo więc bez ściem.

Co do tematu do na Negrosie gra dużo ludu. 

Opublikowano

Nie reklamuj syfu i to niezgodnie z tematem. Poza tym jest niedziela, późne popołudnie, a tam 1800 ledwo więc bez ściem.

Co do tematu do na Negrosie gra dużo ludu.

Na Negrosie jest mała kultura mimo dużej ilości zainteresowanych grą. Jeżeli chcesz mieć wszystko tanio to polecam Tobie Diumar, Samos, Etolin lub jeżeli jesteś typem samotnika to Andros jest dobrym pomysłem.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Na Negrosie jest mała kultura mimo dużej ilości zainteresowanych grą. Jeżeli chcesz mieć wszystko tanio to polecam Tobie Diumar, Samos, Etolin lub jeżeli jesteś typem samotnika to Andros jest dobrym pomysłem.

Nie wiem czy Diumar, Samos czy tego typu serwer dla nowego jest zachęcający, skoro tam sami starzy gracze, na niektórych to rynek jest zdupiony totalnie gdzie się płaci w itemach, bo takie ceny są kosmiczne. Negros to dawny Solar z tego co już wiem czyli serwer który nie brał udziału w fuzji i ma największą liczbę graczy w dalszym ciągu więc to o czymś świadczy.   

Ewentualnie ta Tortuga jeśli jest to nowy serwer, ale ponoć nie ma tam aż takich tłumów jak na nowy serwer ( nowy pod względem wydania, bo wiem że już trochę stoi. ) 

Opublikowano

Negros- Tam gra najwięcej osób Jeżeli chodzi o Globala Jeżeli chesz zagrać na Privie,polecam VirtualMT2 Stale utrzymuje się 2k Osób :)

Pozdrawiam.

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...