Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam! Ostatnio bawiłem się expbotami a właściwie jednym tym lonely easy metin2 version 13 na metka PL i odkad go zainstalowalem nie moge wbic normalnie na metka. Poprzez wlaczenie bota wszystko normalnie sie wlacza ale gdy chce wlaczyc asmego metka bez bota to jak wpisze pasy i enter to gdy sie wyswietla "jestes polaczony..." metek sie wylacza calkowicie. Czasem dotrwa do" Proces logowania trwa" tylko ze ten proces trwa non stop ( nie przelacza do okna wyboru postaci). Odinstalowalem bota, reinstalnolem metka do nowego folderu na świezo spatchowałem do najnowszych aktualizacji włącznie z HS i dalej to samo... Jak to naprawic?

PS Co jeszcze ciekawsze nie moge sie zalogowac tylko na tym serverze na którym obecnie gram to jest Onyks a na innych serverach te same pasy super dzialaja... ;/

Edytowane przez paladyn9
Opublikowano

musisz sciagnac od nowa metka2 .pl i powinno ci dzaiałac

a jak zainstaluje metka z 08 i spatchuje wszystko to zle?

Pomocnik
Opublikowano

To nic nie zmieni... Podobno ten bot nie działa na którychś serwerach, może właśnie na Onyksie także...

Opublikowano

To nic nie zmieni... Podobno ten bot nie działa na którychś serwerach, może właśnie na Onyksie także...

yy umiecie czytac? mi nie dziala metek BEZ BOTA a nie bot... Jak chche wlaczyc metka samego normalnie to nie moge sie zalogowac a jak wlaczam bota to elegancko kumacie???

Opublikowano

Otwórz plik locale.cfg i zmień tam z de na pl :D

Potem uruchom patchupdater i zaktualizuj grę :P

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Otwórz plik locale.cfg i zmień tam z de na pl :D

Potem uruchom patchupdater i zaktualizuj grę :P

otworzyłem locale.cfg i bylo tam cos takiego tylko: 10012 1250 pl - wiec chyab nic nie musze zmieniac

zniknelo mi metin2.exe z folderu głownego metka

PS: instaluje od nowa metka 08 na innym dysku spatchuje go na glanc i zobaczymy czy bedzie dzialac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...