Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Sprzedam Konto Metin2 - DIVINE WORLD - SZAMAN 250 Pełna Wojna + PVM + KLASA + Unikaty

LosT.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: 
Konto Szaman 250 Poziom Eq PVM / Wojenne / Klasowe (Podstawa) / Unikaty
Metoda kontaktu: 
Prywatna Wiadomość forum lub pozostaw kontakt w temacie (na pewno się skontaktuje)
Opis rzeczy: 
Do sprzedania leci dziś kolejna z moich postaci. 
Gotowa do zabawy, jak i dropu. 
Postać wyposażona jest w pełny set wojennego eq z specyficznym 6-7, które różni się zdecydowanie od 6-7 stosowanego przez graczy z TOP oraz graczy zaczynających przygodę z tym serwerem. Nie jest spokrewnione nawet z żadnymi poradnikami, także może przyjąć miano "unikalnego, szalonego zestawienia" 
Postać jak widać na załączonych obrazkach, posiada także set do dropu, w mojej opinii przy takim wyposażeniu, szamanem wygodniej dropi się i wykonuje dungeony (można polemizować w związku z metkami WW) aniżeli WP czy Bodym, którzy są w moim odczuciu (dziwnym) nieco mniej dynamicznymi klasami. Zawiera także jedną z najlepszych lasek do dropu. (Na serwerze jest jedna, lepsza tylko pod względem średnich -> 60%, natomiast bonusy bardzo marne, także śmiało można napisać, że jest ona TOP1) 

Przed przekazaniem konta, postać zostanie wyposażona w dodatkowe rosy ludzi, pieczęci leoparda, pełny zapas ros wszelkiego typu, oraz dodatkowych ros niedostępnym praktycznie na rynku, typowo pod walkę o TOP. 

Postać biorąc pod uwagę wyposażenie, bije bez kolczyków (dodatkowych) na średnie, ok. 14k hit w osobę w klasie, a ok. 20 w osobę walczącą w wojnie. Myślę że to zadowalający wynik, biorąc pod uwagę, że 95% Szamanów na tym serwerze, mając kolczyki klasowe bije w granicach 16-18k. 

Postać posiada dodatkowy ekwipunek do pełnego bufa. 
Mogę także przy odpowiedniej ofercie zostawić pakiet startowy ulepszaczy oraz pieniędzy. 
Dodatkowo mogę także zapewnić ulepszacze aby podstawowy ekwipunek klasowy ulepszyć sobie na maru (nie robiłem tego, ponieważ nie interesuje mnie walka o TOP1 szamana na forum, a nieformalnie ta postać spokojnie sobie z obecną TOP radzi) 

Przy odpowiedniej ofercie, mogę także do zestawienia dołożyć kolczyki UM 21/23 Klasowe pod szamana (x2 abs) lub typowe pod dzwony UM 26 20 Dzwony (+ Lud w obu przypadkach) 

Jestem pierwszym właścicielem postaci, konto nieblokowane, posiada email. 
Nie ma żadnych zatargów z innymi graczami, niski poziom minut na serwerze względem potrzeby wytworzenia takiej zabawki. (Nie wiem czy to istotne informacje ale pozostawiam)

Oczekiwana/oferowana cena: 
150-200 PLN (Cena do mocnej negocjacji, nie sugeruj się ceną, złóż mi swoją propozycje. Rozważam każdą opcję)
Zdjęcia/inne informacje:­  

http://imgur.com/a/fZAYf

Jak widać na zdjęciu także, znajduje się tam dzwonek na 60 poziom (obecnie niemożliwy już do wytworzenia, także może podchodzić śmiało pod UNIKAT UNIKATOWY (masło maślane!)) 

Allegro oraz inne portale aukcyjne są dopuszczalne, bez najmniejszego problemu. 
Prowizję i koszty transakcji przez taki portal pokrywa kupujący. 

W razie potrzeby mogę udostępnić swoje portfolio z innej dziedziny "nauki" wraz z opiniami klientów. 

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...