Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Sprzedam Konto Metin2 - DIVINE WORLD - Archer 250 Pełna Wojna + Unikaty

LosT.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: 
Ninja Archer 250 Poziom -> Serwer Divine World Aspirant na TOPKĘ!
Metoda kontaktu: 
Prywatna wiadomość forum, kontakt w temacie (pozostawić e-mail, gg, cokolwiek -> odezwę się)
Opis rzeczy: 
Dziś pierwsza oferta mojego konta pod młoteczek z serwera Divine World. 
Ninja archer, 250 poziom, pełne wyposażenie wojenne + zamienniki wraz z "unikatami" (sam nie wiem czemu tak się to nazywa). 
Postać ma "unikalne" (ciężko to nazwać unikalnymi, gdyż każdy gracz fizycznie może to zrobić, ale fakt faktem, pomieszane są tak odpowiednie bonusy które dają przewagę a są sporo różne od ekwipunków graczy którzy są w TOP) dlatego też na zdjęciach te bony są zamazane, co do autentyczności, mogę śmiało odbyć z kimś pvp. 
Postać bez większego eq klasowego radzi sobie bez problemu z zawodnikami z samego top. Średnio bez kolczyków UM, w archera wchodzi ok 52-55k, przy kolczykach 22 (jestem w stanie dorzucić x2 abs ninja) wchodzi już ok. 65-70k, tak więc uważam, że to wynik więcej niż zadowalający. Wszelkie dodatkowe informację udzielam. 

Do postaci dorzucam także spory komplet informacji dot. 6-7, dlaczego tak, a nie inaczej, co warto rozwijać, w jakie dodatkowe rzeczy warto się wyposażyć jesli myśli się o poważnej dominacji tą postacią. Dodatkowo dostarczam według mnie 3 najbardziej dochodowe sposoby zarobkowe dla mocnych leniwców, które przynoszą w krótkim czasie wysoki profit. 
Dodatkowo postać przed sprzedażą zostanie wyposażona w kilka sztuk ros na ludzi, pieczęci leoparda, pełny zasób wszystkich ros, oraz dodatkowe składniki na wytwarzanie dodatkowych "bardzo rzadkich" ros pod typowe już walki o TOP. Dające sporą przewagę a praktycznie nieosiągalne do zdobycia na rynku.

Z dodatkowo ważnych informacji. 
Postać nieblokowana, bez żadnych ostrzeżeń, wad, wszystko wykonane jak być powinno.
Jestem pierwszym właścicielem, posiadam e-mail, kod usunięcia postaci oraz wszystko co powinienem. 
Postać nie ma konfliktów z nikim innym (nie wiem czy to aż tak ważne, ale wolę podać taką informację) 

Oczekiwana/oferowana cena: 150 PLN do mocnej negocjacji. Rozważę każdą sensowną ofertę, także ceną proszę się nie sugerować. 

Zdjęcia/inne informacje:  
http://imgur.com/a/aBJRL

Na zrzutach załączone jest wszystko z dnia wykonywania zdjęcia tj (wczoraj 31.10) natomiast jak wspomniałem, przed oficjalnym przekazaniem konta zostaną uzupełnione w/w składniki, oraz kilka dodatkowych broni "unikalnych" oczywiście w pełni zrobionych pod względem 1-5 jak i 6-7 + kd. 
Dodatkowo przy dobrej cenie mogę zaopatrzyć postać w zestaw dowolnych ulepszaczy, jakiś pakiet startowy pod względem gotówki dodatkowej, oraz kolczyki typowe pod klasę. 

Zapraszam do dyskusji na prywatnej wiadomości odnośnie postaci. 
Sprzedaję z powodu posiadania zbyt dużej ilości gotowych postaci. 

Allegro jak najbardziej wchodzi w grę, inne portale aukcyjne również, jednak koszty transakcji oraz prowizję pokrywa kupujący. 
W razie potrzeby rekomendacji, podam zainteresowanym swoje portfolio z innej działalności wraz z opiniami klientów. 

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...