Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

Ups...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz nagle kazdemu brakuje pandory a jak stała to prócz botów grała garstka osób. Trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny, na tą chwilę takie serwery nie mają prawa bytu. Stworz coś swojego, innowacyjnego a nie próbujesz zreaktywować serwer, który jest zacofany o lata świetlne względem obecnych projektów.

Srij9JT.png

Opublikowano

Pandora sie wypaliła, ale na takim V2 z max lvl w okolicach 140, lepiej rozbudowanym biologiem, bez questów, z nowymi wierzchowcami, kostiumami, górnictwem chętnie bym zagrał. Rzecz jasna, reszta bez zmian. Taki medium z niezbyt wygórowanym max lvl przekonałby mnie.

Opublikowano

Od razu mogę stwierdzić, że to będzie niewypał. Tak jak każdy inny rework srework...

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

Jak zobacze kolejny rework w tym dziale to sie porzygam. Ogarnijcie sie. 

To szykuj miske bo codziennie 2 reworki na forum wbijają xD

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Rework pandory już jest gotowy prawie.

Forum : http://pandoramt2-rework.pl/

Strona : http://tanavis.pl/

https://www.youtube.com/watch?v=E9xgwwu3Njo

To ma tyle wspólnego z pandorą co ja z papieżem - nic,  i kolejne gówno które padnie po kilku dniach. 

Dajcie sobie spokój z reworkami, bo to jest po prostu żałosne... Pandora , 95% stara jak była... żałosne. Nigdy już nie będzie taka jak była, a po za tym samą nazwą nic się nie zdziała... . Syf, s**t i głupota każdego kto próbuje, stawia, chce jakiejś reworki. Lepiej zajmijcie się czymś normalnym a nie gównem i robieniem z ludzi debili bo ktoś napisze "rework Pandory", "jak pandora" "jak inny serwer byle by nazwą tłamsić ludzi i robić z nich debili". 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Dziękuję wam za opinię.

Oczywiście liczę się z tym, że klimatu samej gry nie odtworzę, bo takie rzeczy nie są raczej możliwe.

Ale wiem, że jestem w stanie odbudować mechanikę gry, klimat to rzecz drugorzędna, którą stworzą użytkownicy grający na serwerze.

Bezsensowne jest gadanie Pana poniżej (cytat).

Teraz nagle kazdemu brakuje pandory a jak stała to prócz botów grała garstka osób. Trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny, na tą chwilę takie serwery nie mają prawa bytu. Stworz coś swojego, innowacyjnego a nie próbujesz zreaktywować serwer, który jest zacofany o lata świetlne względem obecnych projektów.

@GallAnonim1429

Może właśnie chodzi o to "zacofanie" serwera? Może to jest jedyna rzecz, która dawała jej znaczną przewagę nad całą masą syfu?

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Rework, rework, rework ile kur*wa można?! jeśli serwer raz padł to znaczy, że  się wypalił albo był chu*owy :) Niedługo serwery metina będziecie robić metodą kopiuj/wklej w kilka sekund. Jestem na NIE!

Opublikowano

Dziękuję wam za opinię.

Oczywiście liczę się z tym, że klimatu samej gry nie odtworzę, bo takie rzeczy nie są raczej możliwe.

Ale wiem, że jestem w stanie odbudować mechanikę gry, klimat to rzecz drugorzędna, którą stworzą użytkownicy grający na serwerze.

Bezsensowne jest gadanie Pana poniżej (cytat).

@GallAnonim1429

Może właśnie chodzi o to "zacofanie" serwera? Może to jest jedyna rzecz, która dawała jej znaczną przewagę nad całą masą syfu?

Bezsensowne to jest tworzenie tych pier@$@%#$ reworków, nie umiesz postawić swojego serwera to się za to nie zabieraj bo czlowiekowi robi się niedobrze gdy widzi kopie tych marnych projektów. Na mozg wam sie rzuca czy jak?

Srij9JT.png

Opublikowano

Jego mózg niema nic wspólnego z tym serwerem :} polecam Tanavisa stara ekipa się zbiera :)

nie chce nic mowic ale ogolnie kazdy serwer który chce sie wybic na popularnosci pandory to dno xDXD

­

Opublikowano

Jeden rework już tworzą z tego co mi wiadomo, a Tobie i tak on raczej nie wyjdzie...

Zrób coś nowego jak już masz coś robić to może moje zdanie na temat twoich możliwości się trochę zmieni.

Opublikowano

nie chce nic mowic ale ogolnie kazdy serwer który chce sie wybic na popularnosci pandory to dno xDXD

A ostatnio prosiłeś o ub bo nie masz gdzie grać :)

Opublikowano

Rework pandory już jest tworzony, stare gildie powracają.. LaminaIgnis 4ever. ­

Natomiast autor tematu to j****y złodziej. 

Opublikowano

A ostatnio prosiłeś o ub bo nie masz gdzie grać :)

JA? xD

chcialem ub na ts3 ale nie prosilem o nic XDXD

bttw tu dzejdi nie beholder :)xD

­

Opublikowano

Jak zobacze kolejny rework w tym dziale to sie porzygam. Ogarnijcie sie. 

@Lord Makin coś pisał o jakiś wymaganiach, kiedy to ma wejść w życie tego forum xD?

Dopiero jak ich serwer wystartuje czy jak? bo jak tak to beka.

#rework powinien być w koszu na starcie.

Oczywiście mam tu na myśli takie reworki co nic nie wnoszą, nie takie gdzie ludzie zmieniają połowę serwera, nie mylić tego :P

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@Lord Makin coś pisał o jakiś wymaganiach, kiedy to ma wejść w życie tego forum xD?

Dopiero jak ich serwer wystartuje czy jak? bo jak tak to beka.

#rework powinien być w koszu na starcie.

Akurat Pandora nie musi mieć prezentacji na mpcforum, wystarczy wejść na ich forum i widać, że i tak wejdzie od uja graczy. :D

Stare gildie, zresztą sam tam kiedyś grałem i wbiłem maxa gdzie expiło się tylko na grocie v2 ^^ stare dobre czasy. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...