Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skill w CS:GO oraz rangi

Fall0ut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dmg powyzej 1100 godzin koło 250 winów albo i 300 nie pamiętam. Gram prawie od kiedy csgo zostal wydany. Słabo wiem ale zaczyna mnie wrzucać do le i lem więc źle nie jest. W silverze skopałem sobie rangę i potem ciężko było wbijać rangi

Opublikowano

390 meczy wygranych i ranga GLOBAL ELITE

Godzin przegranych ok. 860. 

Ale pamiętaj "Ranga nie gra" :)

Opublikowano

Nie przejmuj sie tymi ludzim co pierdolo ze slabo moga grac slabiej niz ty a maja wysz range tylko dlatego ze trafiaja na typow lepszych od sb i wygrywaja im mecze. Ciwicz proboj spadniesz to spadniesz wbijesz range to wbijesz. Nie patrz na ludzi jak graj bo kazdy gra inaczej jeden bedzie gral lepiej drugi gorzej. Wynik nie jest slaby a ni dobry nie mozna oceniac cie po randze gdyz te ragni w tych casach nie maja znaczenia. Jak wbijamy se z kolegami na nisze rangi potrolowac dac komus wygrac to widzimy ze jedni graja lepiej a drudz graja jak gowna z silvera i wtedy szkoda mi tych ludzi co graja dobrze ale trafiaja na takie gowna. Sorry za blendy pisze z szkolnego laptopa nie mieszkam w polsce tylko w norwegi wiec nie mam najlepszej ortografi.

Opublikowano

Hej, chcę się was zapytać, czy kałach po +650 godzinach gry i 104 wygranych turniejówkach to wynik raczej słaby czy przeciętny? (gram od 27 czerwca 2014, ale grać na serio zacząłem w styczniu, z silvera 1 wyszedłem gdzieś w lutym). Chciałem się was też zapytać jakie macie rangi i ile turniejówek wygranych :P?

Haha naprawdę dodało ciebie do silvera 1 i wyszedłeś z niego po 1miesiacu? Jak na kałacha to słaby wynik

Opublikowano

Hm, 500 godzin w CS:GO chyba o ile się nie mylę 188 winów i ranga Supreme
W 1.6 grałem od 2007 na nonsteam, a od 2011 na Steam'ie i większości mixy, esl :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...