Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Lifezone.pl

GosteczekV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemu temat nie jest jeszcze w koszu ? to nawet nie wystartowało i widac ze założycie tematu dawno już go opuscił

Opublikowano

Przecież to jest większe prowo niż mapa harnasia na wzór ALCMDZ XDD
@harnaś 

co z Sembią albo innym serwer HAHA , PIS JO

2i6eukk.jpg

Opublikowano

A, że tak zapytam, FMS do PVP? xD Skoro 38lvl max, to chyba FMS do pvp, a i pewnie 2 lvl będę wbijał 3 lata, ale to szczegół...

A.... SOM METKI?  :v

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

dobry s erwer polecam napewno podbije rynek mt2 serwerów.

haha, ja też polecam, to serwer na miarę popularności xenoxa :v

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano
38 lvl ? Czy wam się czasem nie pomyliło z hamachi ? Bez misji - co za kretynizm. Ja rozumiem, zrobić hard z max 99lvl 

typować się starym pl-em ale to co tu zobczyłam to powiem szczerze nawet Crime już zrobi lepszą prezkę i serwer xDD. Tak sądzę

że Wasz serwer osiągnie max 20 graczy i będzie stał max 5 dni. Wydaliście pewnie na maszynę 1 zł i 50 groszuni. Em lubię wypowiadać 

Swoje zdanie na temat innych serwerów ( inni twierdzą że są to hejty xD ) ale to co przedstawiłeś to nawet mi się nie chce "hejtować" xD

Bo nie ma to najmniejszego sensu. 

Macie max 16 lat, technika hmm kolegę co ma max 14 lat i sądziliście że zrobicie pro serwer xD. Jak chcecie zrobić Hard nawet nie wiecie ile jest 

pracy przy tego typu serwerze, ile trzeba zmienić, ustawić aby wszystko ze sobą grało. Zajmie to Wam +/- 3-5 mies? Ale bez Waszego doświadczenia ( bo go

nie macie ) ok 5 lat ? Tak że jeśli chcecie zrobić PL_A starego polecam przysiąść na dupie i zacząć się uczyć robić serwery krok po kroku xD

tym czasem życzę powodzenia i w 100% zagram :)

PS. Strona Wam padła z nerwów ;D

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

I jak max wbity? Co to w ogóle jest? Pobrał ktoś to coś? Skąd pomysł człowieka, który to zrobił? Niech mi ktoś wyjaśni z której strony to przypomina PL? NO ok na pl jest lvl 38, ale potem leci się dalej :) Mpc chyba schodzi na psy jak nawet taki s**t pozwala tu pokazywać.

Opublikowano

I jak max wbity? Co to w ogóle jest? Pobrał ktoś to coś? Skąd pomysł człowieka, który to zrobił? Niech mi ktoś wyjaśni z której strony to przypomina PL? NO ok na pl jest lvl 38, ale potem leci się dalej :) Mpc chyba schodzi na psy jak nawet taki s**t pozwala tu pokazywać.

czemu nazuwasz to shitem? może na poczatek expimy do 38 a potem to zostanie zwiekszone?

@topic

wszystko tak jak na plu? lykan jest czy go niema bo nie wiem czy wbijac 

Opublikowano

czemu nazuwasz to shitem? może na poczatek expimy do 38 a potem to zostanie zwiekszone?

@topic

wszystko tak jak na plu? lykan jest czy go niema bo nie wiem czy wbijac 

Na pewno jest Likan! Przecież ten serwer posiada tyle nowości, że to szok!

@Edit: Zaczynają mnie w*****ać te Wasze punkty ostrzeżeń, zasady, jak w ośrodku leczenia uzależnień. Tego nie wolno, tego nie wolno, w*****a mnie to.

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Na pewno jest Likan! Przecież ten serwer posiada tyle nowości, że to szok!

@Edit: Zaczynają mnie w*****ać te Wasze punkty ostrzeżeń, zasady, jak w ośrodku leczenia uzależnień. Tego nie wolno, tego nie wolno, w*****a mnie to.

Co do ostrzeżen może dlatego że na ostatnie 16 postów 5 to twoich i chyba każdy raczej podtrzyma to za spam xD

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Co do ostrzeżen może dlatego że na ostatnie 16 postów 5 to twoich i chyba każdy raczej podtrzyma to za spam xD

Dostałem za kpinę z serwera, bo rzekomo nic to nie wnosi, już pożartować nie można.

giphy.gif

Kocur™

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...