Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pickem - Wasz końcowy wynik oraz ... zaskoczenie.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tam Wasze wyniki w pick'em? Moje są poniżej, ale dochodzi do tego także mała niespodzianka. Tylko JEDEN gracz poprawnie wytypował wyniki i otrzyma Riven Championship. Jeden na milion.

0k30pn.jpg

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Przypadek ? Propsy dla ziomala który obstawił i trafił rivenke :D

attachicon.gifsxa.png

I tak to cud, że jeden trafił. W zeszłym roku aż 10, a teraz tylko ten jeden. Ciekawe, kto się kryje pod tym gostkiem. Ziomek pewnie musiał oglądać każdą ligę, każdy mecz drużyn, bo inaczej nie trafiłby.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@Secretely zaraz ci dam link bo widzialem gdzies artykuł o nim 

To super, poczytam chętnie :) Trochę spadek tych typujących, bo aż o 9 osób. Myślałem, że tym razem więcej osób się przygotuje na pick'em. 

@Eryk lepszy o 3 punkty :v

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

656571446310816917524.jpeg

@Secretly.

• Jego imię przywoływacza to dextcod
  • Posiada on srebro III
  • Serwer: EU West
Opublikowano

Ja zdobyłem okrągłe 80 pkt, crimson raptor i mam wiecej pkt niz 93% graczy :) ciekawi mnie reakcja tej osoby co wygrala riven :P

Raczej nie był zdziwiony, zapewne wiedział doskonale, co może wygrać i co robi. Musiał oglądać każdą z drużyn indywidualnie, skoro tak dobrze wytypował.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Raczej nie był zdziwiony, zapewne wiedział doskonale, co może wygrać i co robi. Musiał oglądać każdą z drużyn indywidualnie, skoro tak dobrze wytypował.

albo strzelal w c**j jak 99% spolecznosci?

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

albo strzelal w c**j jak 99% spolecznosci?

Wątpię :) Koleś zgarnął maxa, a strzelając na ślepo nie zgarniesz 124 punktów nie znając możliwości każdej z drużyn. Ja jedynie ze znajomości obstawiałem Europę, w ciemno szła reszta.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wątpię :) Koleś zgarnął maxa, a strzelając na ślepo nie zgarniesz 124 punktów nie znając możliwości każdej z drużyn. Ja jedynie ze znajomości obstawiałem Europę, w ciemno szła reszta.

musiał mieć szczescie w tym że flash wolves 1 miejsce a koo tigers 2 ;d

Opublikowano

musiał mieć szczescie w tym że flash wolves 1 miejsce a koo tigers 2 ;d

Mi by się nie chciało tyle czasu poświęcić dla jednego skina, aby analizować to wszystko i potem typować :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zwykle pierdolenie.0yiq3g.jpg

A na potrzebę typowania tylko zorientowałem się jak grają timy w lolu. Gdyby nie zawirowania związane z timami EU i NA, które na farcie wbiły dobre wyniki + to flash wolves, ktore nie zasluzylo na 1 miejsce(tylko na 2).

+ cwiercfinaly, spodziewalem sie edg vs skt

//

2min spedzilem ogarniajac jak graja timy, ktore sa na worldsach, ogolnie esportem sie nie interesuje

Opublikowano

46674814980102608070.png

XDD
Picki randomowe co by nie było bo praktycznie żadnego meczu w tym sezonie nie rozegrałem a tym bardziej obejrzałem no ale ten.. jaka nagroda mnie czeka? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...