Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuję pomocy (ogólnie) <----- wejdź

smoki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o to, żeby odpalić jakiegos czita w pythonie to musi byc taki pliczek pyton22.dll w folderze z danym privem, a jak priv nie ma w sobie tego pliku python22.dll to jak odpalić dany czit? pomocy!

Opublikowano

zależy jaki serwer bo niektóre serwy mają antycheata poprostu podczas włączania launchera wszystkie pliki dodane przez ciebie się usuwają.

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

to sobie skopiuj z innego i wklej do tego folderu ten brakujacy plik

Kopiowalem sobie tego python22.dll do ascariala ale wtedy gdy juz wybieram w pythonie czita to jak klikne run to wywala cale okno gry :) Pomoz Exile

Opublikowano

Kopiowalem sobie tego python22.dll do ascariala ale wtedy gdy juz wybieram w pythonie czita to jak klikne run to wywala cale okno gry :) Pomoz Exile

zabezpieczony clientside niestety :(

Opublikowano

zabezpieczony clientside niestety :(

Ale wiem, że jakoś sie na pewno da bo inni maja.. Pomoz blagam. Albo chociaz co zrobic zeby dodac moda zeby dzialal?

Opublikowano

Ale wiem, że jakoś sie na pewno da bo inni maja.. Pomoz blagam. Albo chociaz co zrobic zeby dodac moda zeby dzialal?

da się wszystko zrobić, ale czy warto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...