Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót na PLa ?

ZuraD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest sens wracać na PL na tortuge jeśli nie mam żadnej postaci ale mam eq na mały poziom z pz / fms sr 31 i trochę yang ?

Kim warto by pograć ?

Body

Mental

WP

Smok

Dagger

Głównie pod PVP na 90+ ale czymś zarabiać też muszę a nie chce się bawić w 10 dropków

Opublikowano

Tak jak napisał kolega wyżej, PL to głownie gra na IS i ogromna ilośc czasu, PL to już nie to samo co było kiedyś, zdecydowanie lepiej grać na np. Metin2.sg

Opublikowano

No przynajmniej masz pewność ,że ci nie padnie jak privy które stawiają :D

Dlatego przynajmniej Metin2.sg jest znacznie lepszy od zwykłego PL a nie jest privem tylko globem

Opublikowano

Według mnie PL jest całkiem fajny na wyższych lvl. Bo chociaż można być dumnym z  tego co się osiągneło. Mam na PL`u mentala 80 i planuje powrót. Z resztą teraz jest wiele patentów na to żeby nie kupywać w is`ie najlepszym tego powodem są skrzynie ucznia.. 

Opublikowano

Sam około tydzień temu wróciłem.. zaczynałem od zera (żadnego eq, nowe konto)... polecam tortuge ;)

Vaanosh - mój nick jak coś­

784091427630431250239.png

Opublikowano

Sam około tydzień temu wróciłem.. zaczynałem od zera (żadnego eq, nowe konto)... polecam tortuge ;)

Vaanosh - mój nick jak coś­

I szybko można się wybić zaczynajac od zera ?

Opublikowano

Jak masz troszkę pojęcia na temat tej gry to lajtowo ;)

­

Jeżeli dużo się nie zmieniło względem kiedyś to mam pojęcia dużo

Opublikowano

Jeżeli dużo się nie zmieniło względem kiedyś to mam pojęcia dużo

Więc się nie zastanawiaj tylko zaczynaj. Tym bardziej, że masz eq na start ;)

­

784091427630431250239.png

Opublikowano

Dokładnie jak kolega wyżej, ludzie piszący " nie zaczynaj bo is" nie mają kompletnego pojęcia o grze i piszą to tylko po to by nabić sobie statystyki postów na forum. ;)

NA Tortudze wcale nie jest tak trudno, ceny są naprawdę niskie, idzie zarobić, do tego co jakiś czas pojawiają się eventy typu ZUO czy drop piłek.

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

Z tymi eventami to sama prawda ostatnio jest ich bardzo dużo i dorobić się dzięki temu można w krótkim czasie. Osobiście polecałbym Ci zacząć WP'ekiem do tego 35 drobić>zarabiać> sprzedawać i w tym samym czasie kuć bodziaka do pvp. 

Tortuga to odpowiedni serwer. 

Opublikowano

Witam Jeżeli masz zamiar powrócić na Pl'a Radze ci na Początek zrobić WPk'a Zarabiaj nim Jak najlepiej go rozwijaj,Potem zrobisz postać do PvP Jaką sobie zapragniesz.

Jeżeli chodzi O Serwer polecam Negros.

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

• 1 miesiąc temu...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja ostatnio zacząłem grę, calkiem niezle jest. Ale ja wychodze z zalozenia, ze wszystko powoli. Graczy jednak ciągle jest sporo i jest co robić.

Co do IS'a to nie prawda, co mowią inni. Nie daje on już takiej przewagi, jak kiedys, gdzyż gospodarka na serwerach się zmieniła. Bezproblemowo na rynku jest tona przedmiotów 5b, zarówno tych słabszych jak i tych z wyższej półki. Dodatkowo, jeszcze przez tydzien trwa event halloween, wiec mozna zawsze cos ciekawego zdobyc. Ja na przyklad ostatnio dostalem z torby mikturke 80% expa na 3h.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...