Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty 200 zł - Jakie?

Mankells

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do 200 zł ciężko coś znaleźć, z tych te NB, mam je pół roku i bardzo dobrze się prezentują.

Na Twoim miejscu dołożyłbym jeszcze stówkę i poszukał czegoś lepszego albo czekał na promocje.

W tej cenie może jakieś reeboki znajdziesz.

Opublikowano

Znalazłem takie airmaxy, one są oryginalne? Jest napisane, że wysyłka z Polski w ciągu 2 dni, co myślicie?

http://allegro.pl/nike-air-max-90-men-r-39-41-42-43-44-wys-pl-24-h-i5738386738.html

Air maxy to najlepiej używki jeśli chodzi o kwotę do 200 zł. Sam czasami kupuję i na razie jestem zadowolony. ;)

Za 200 zł nic ciekawego nie ma.

Fajne buty to koszt 400-500 zł ;)

Nie każdy ma dużo piniążków szlachcicu jeden. Nie lubię takich tekstów, bo są one co najmniej nie na miejscu oraz żałosne.

Opublikowano

Air maxy to najlepiej używki jeśli chodzi o kwotę do 200 zł. Sam czasami kupuję i na razie jestem zadowolony. ;)

Nie każdy ma dużo piniążków szlachcicu jeden. Nie lubię takich tekstów, bo są one co najmniej nie na miejscu oraz żałosne.

Wychodzą z takiego założenia jak twoje to jeśli ktoś napisałby na forum o samochodach że chce kupić Ferrari do 50 000 pln i ktoś odpisałby mu że za tyle się nie da to byłoby to nie na miejscu i żałosne?

Prawda jest taka że nowych butów do 200 zł praktycznie nie ma DOBRYCH.

Opublikowano

Wychodzą z takiego założenia jak twoje to jeśli ktoś napisałby na forum o samochodach że chce kupić Ferrari do 50 000 pln i ktoś odpisałby mu że za tyle się nie da to byłoby to nie na miejscu i żałosne?

Prawda jest taka że nowych butów do 200 zł praktycznie nie ma DOBRYCH.

Akurat ferrari da się kupić za 50 tysięcy. xD Kwestia jego wieku, ale...

Za 200 zł znajdziesz pełno dobrych butów.

Jeśli jesteś w stanie dołożyć 50 zł to kup te NIGHTGAZERY. Teoretycznie powinny być lepsze od tych drugich (bardziej wytrzymałe). ;)

Polecam rozejrzeć się za New Balance, bo za taką kwotę dorwiesz jakiś fajny model. ;)

Opublikowano

A Nike Roshe nie chcesz??Do 200 zł kupisz np bordowe są z*******e, sam mam i pasują do jeansów jak i do joggerów.

A jak już koniecznie te 3 co podałeś, to niówki są najlepszą opcją

Pozdroooo :D

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Okej, a da się znaleźć takie air maxy w podobnej cenie i kolorystyce wysyłane z Polski? (2-3 dni max) Z tego co czytałem podróbki mało co się róznią od oryginalych, więc może warto?

Większość, które oglądałem są wysyłane z różnych krajów, a czas oczekiwania to 14-30 dni. Nike roshe nie chcę.

http://allegro.pl/buty-meskie-nike-air-max-90-czarne-f278-r-40-45-i5743568985.html

Opublikowano

@Digzu

Chodzi o to, żeby były coś w stylu air maxów jak te 2 reebok, może jakieś inne propozycje? Wole ciemniejsze kolory, dziękuje, że mi pomagasz :)

@czarq.

A gdybym dołożył tę stówke to jakie polecasz?

Opublikowano

A Nike Roshe nie chcesz??Do 200 zł kupisz np bordowe są z*******e, sam mam i pasują do jeansów jak i do joggerów.

A jak już koniecznie te 3 co podałeś, to niówki są najlepszą opcją

Pozdroooo :D

Za 200zl to kupisz jedynie podróbki Nike Roshe ;O 

Aż mi cię żal, jak kupiłeś podróbki roszków :DDDD

Do 200 to kup reebok classic nylon, reszta to gowno 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...