Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Footballteam

ThePatrykoO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebował bym bota który by sam trenował mianowicie gram w grę w www.footballteam.pl jestem tam opcja trening i wystarczy kliknąć w odpowiednią umiejętność bot najlepiej gdyby miał do wybrania jaka umiejętności i co ile ma klikać coś jak tasker za tego bota zaplusuję na śmierć xD (50 plusów :>)

Pozdrawiam Patryk

e6988a408c5e33dc0b077b8.png

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

Bota już mam kupiłem na allegro za 9 zł :>

http://www.allegro.pl/item1035720170_footballteam_bot_automatyka_praca_treningi.html

Link do aukcji ... jak ktoś w to gra to polecam bo się przydaje zostawiasz na 2 godziny i masz 0 akcji i forme 100 % :>

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

Już wam nawet nie chce się klikać w trening tylko bot za was musi to robić porażka totalna :D

Opublikowano

Nie zawsze mam czas i nie zawsze mi się chce po za tym to nikomu gdy nie utrudnia jak np. w metinie :>

PS to w końcu mpc forum ...

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

Nom przydatny przydatny :>

TylkoTy@

Jak masz kase i chcesz mieć szybko więcej UM to możesz sobie kupić premium eq :> jak byś całe założył to jakieś 2,600 UM :P

By EL_Mariaci

patrycek.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

chlopaki ja gram w to 1 miesiac i niemam nic kupowanego i mam 10000 um obronca gram na 1 serverze i zapraszam do mojego klubu od 7000 um poszukuje obroncow i pomocnikow

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wy to dzieci jesteście myślicie że to jakis 15 latek jest :F to jakiś lepszy programista ;d mam z nim kontakt na gg wersje z dodawaniem mam dostać dziś lub jutro ;d

więc nie gadajcie jak nie wiecie napki

By EL_Mariaci

patrycek.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten bot istenie, widziałem kolegę, ale to przepisuje się na JEDNO konto, więc od kogoś brać nie mozna ;/

PMK3yt4.png

Opublikowano

ja tam walisz takie pier..... przypisuje się na jedno konto nie ma takiego bota. sa normalne boty ale narazie nikt nie wystawia i tylko na trening co mi nute.

Opublikowano

UP@

A kurfa chcesz filmik ? trenuje może grać w kasynie odpoczywa przepisuje anty bota wybierasz gdzie ma redukować zmęczenie i jak ile ma % nie denerwuj mnie tylko lepiej zajrzyj na allegro kurwa.

A to że się przypisuję do jedengo konto chodzi o to że bot musi się zalogować na konto gościowi z allegro mówisz jaki ma być email i on wpisuje go i nie da się go edytować a jak właczas pasy wpisujesz tylko hasło tak samo jest z serwerem ze sie przypisuje i nie da się zmienić.

Wyjdź bo śmieszysz.

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

Kupiłem, sprawdziłem i zajebisty ;o

Spróbuję ominąć by nie przepisywało na jedno konto ;o

PMK3yt4.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

przeczytałem twój post przypadkiem o footballteam. I napisałes że nic nie kupujesz do tej gry,grasz już miesiąc i masz 10k UM . To jest nie możliwe ponieważ w miesiąc można tylko nabić 4,5k UM ja mam 46kUM i wygrałem w loterii jeszcze dodatkowo pokupowałęm kilka smsów i kumpel w tym samym czasie zaczął grac a ma 35k UM ;D. Na przyszłośc: Nie kłam ludzie ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...