Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Współpraca przy forum.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
   zC5kq3o.png

Na imię mi Igor, mam aktualnie 15 lat. Interesuję się piłką nożną ( jest to moja główna pasja, którą staram się rozwijać w każdy możliwy sposób ). Moim pobocznym hobby jest moderacja witryn, tworzenie stron WWW, informatyka, biotechnologia, aplikacje, kodowanie, programowanie, sztuczna inteligencja i wszystko co jest z tym związane. Jedni mogą zapytać, 15 lat, a łeb jak sklep, nie prawda, oceny z matematyki mam bardzo słabe, m.in dwójki, trójki, nie powala mnie to, ponieważ po prostu - matematyki nie rozumiem, ale mam nadzieję, że kiedyś uda mi się odpowiednio opanować Fizykę, Matematykę i kilka innych przedmiotów z tym powiązanych.

QUsQGVs.png

-Stuprocentowy wkład w forum,

-Zaangażowanie w projekt,

-Nie rozmyślenie się po miesiącu/ dwóch tygodniach,

-Wgranie potrzebnego silnika ( Pracuje tylko i wyłącznie na IPB, MyBB, WordPress, Joomla ),

-Wgranie potrzebnych rozszerzeń, pluginów, hooków,

-Edycja stylu przynajmniej w najmniejszym stopniu ( Odrazu uprzedzam, że nie jestem robotem i nie pracuję 24/7, także dobrze byłoby gdyby osoba prowadząca forum znała się na tym ),

Y0hSzbc.png

-Bardzo poważnego podejścia do strony, bloga, ( ogólnie projektu ),

-Troszkę dojrzałości nie zaszkodzi,

-Dobrego kontaktu,

Cruw2C6.png

GG: 51727389

PW Forum

sds.jpg

Opublikowano

Ja również polecam rozważenie współpracy z Poematycznym, zna się na różnych technologiach z dziedziny stron internetowych.

Opublikowano

Polecam, zna się na rzeczy! Brał udział w wielu moich projektach i spełniał moje prośby tak jak sobie to wszystko wyobrażałem.

Tak btw to czy mógł byś mi pomóc? Szczegóły na gg: 54589876. ;)

Właściciel projektów ProjectPC

- xTermy

Opublikowano

Nie widze tu nic profesjonalnego. Co za problem wgrac silnik oraz style? Jezu, jezu... Zajmij sie nauka ;)

Skonfigurowanie stylu,to masz na mysli dodanie hookow,czy pluginow? Czy zmienienie loga :v

Opublikowano

Z doświadczenia wiem, że ten wiek niczemu dobremu nie służy oraz oferujesz najprostsze funkcje, które osoba tak naprawdę nie znająca się może to zrobić przy pomocy tutów. Polecić nie mogę :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Hymm...Wiek niczemu dobrego nie służy? Ze swojego doświadczenia wiesz? Nie ośmieszaj się tym postem. Dostałem kilkanaście ofert współpracy... Łatwo jest komentować nie wiedząc co ja tak na prawdę umiem. Nie polecasz? Trudno płakać nie będę, ale takie posty są nie potrzebne. :)

Każdy decyduje z kim współpracuje. + Dla Twojej świadomości kolego, wiek nie robi ŻADNEJ (specjalnie dla Ciebie podkreślę) różnicy. Liczą się umiejętności, praca z ludźmi i dojrzałość, a to, że ktoś ma 22 lata, bądź 13 nic nie mówi nam, odbiorcom. :)

sds.jpg

Opublikowano

Hymm...Wiek niczemu dobrego nie służy? Ze swojego doświadczenia wiesz? Nie ośmieszaj się tym postem. Dostałem kilkanaście ofert współpracy... Łatwo jest komentować nie wiedząc co ja tak na prawdę umiem. Nie polecasz? Trudno płakać nie będę, ale takie posty są nie potrzebne. :)

Każdy decyduje z kim współpracuje. + Dla Twojej świadomości kolego, wiek nie robi ŻADNEJ (specjalnie dla Ciebie podkreślę) różnicy. Liczą się umiejętności, praca z ludźmi i dojrzałość, a to, że ktoś ma 22 lata, bądź 13 nic nie mówi nam, odbiorcom. :)

Mysle,ze to byla prowokacjia,a twoj wiek uswiadomil ze nie umiesz opanowac emocji :v

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...