Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać

Mr_Fire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką wybrać postać dla NOOBA tworze nowe konto ( nie bd kupował rp, chodzi o tą klase która jest startowa )

76561198115213832.png

Opublikowano

Słucham? jaką klase cholera?

EDIT: Dobra.... Nie ważne, ja polece ci garena/dariusa z naciskiem na garena... ogromny sustain+tanky+dmg(true również) bardzo prosta mechanika nie wymagająca dużo od gracza nie trzeba być "nażartym" przedmiotami żeby coś robić, na pewno ci się spodoba na początku :)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Nie wiem o co do końca chodzi z klasą :v.. Ale polecałbym grac mida (assasiny są przezabawne) bądź adc (Caitlyn jest najbezpieczniejszym pickiem dla kogoś kto zaczyna). Jeżeli dopiero co zacząłeś grać i nie wiesz gdzie i kim chcesz grać to spróbuj wszystkich postaci które masz dostępne w rotacji, po wbiciu 5 lvla (chyba :D) dostaniesz już normalny zestaw champów na ten moment: http://eune.leagueoflegends.com/en/news/champions-skins/free-rotation/new-free-champion-rotation-bard-darius-diana-and-more dzięki któremu możesz pograć kolejnymi 10 postaciami . Mówiąc o normalnym zestawie championów mam na myśli ten cotygodniowy (zmienia się we wtorek każdego tygodnia ). Trudno mi powiedzieć kim masz grać, musisz sam zdecydować która linia najbardziej Ci pasuje. Pograj chwile, sprawdź gdzie czujesz się najlepiej i napisz, wtedy pomożemy Ci z wyborem silnych postaci na linie na której czujesz się najlepiej.

syndra_sig_zps3151e2d8.gif

Opublikowano

Jax!

• Tanky
  • Duże obrażenia
  • Dobry splitpush
  • Mocne 1 v 1 dzięki "e"
  • Escape
  • Prosta mechanika
  • Tani champion

Powątpiewam że na początku będzie wiedział co to split push czy mechanika.

Co do tematu to polecam od siebie Garena, Warwicka czy Tryndamere.

Opublikowano

Słucham? jaką klase cholera?

Typ jest początkujący więc nie wie że nie pisze sie klasa.. ja polecam na start garena a jak lubisz zbierać kaskę to wukong - latwy to ogarnięcia, latwe spelle i silny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...