Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrzynka z Cobblestone ?

AlpenTogunner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może za rok, może za pół.

To jest tak jakbym powiedział Ci kiedy trafisz 6 w totolotku.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

­Najszybciej gdzieś za 1-1,5 roku. Obstawiam, że przed Katowicami będzie po +/- 40, a w czasie Katowic spadnie do 25-30, więc ja bym teraz kupił kilka, a przed Katowicami sprzedał.

tenor.gif

Opublikowano

Musisz najlepiej poczekać tak aż będzie jakiś nowy turniej wtedy one idą bardzo do góry . Teraz jest turniej Dreamhack 2015 są one po 20 euro . Spójrz na te sprzed roku są za miniumum 250euro.

Opublikowano

­

Musisz najlepiej poczekać tak aż będzie jakiś nowy turniej wtedy one idą bardzo do góry . Teraz jest turniej Dreamhack 2015 są one po 20 euro . Spójrz na te sprzed roku są za miniumum 250euro.

"Nie wiem, ale się wypowiem". Szkoda, że jak jest kolejny major to właśnie ceny idą w dół. Te sprzed roku są za 250€, bo prawie ich nie ma. A teraz dziesiątki, jak nie setki tysięcy cobbli dają.

tenor.gif

Opublikowano

­

Szkoda, że dają wszystkim oprócz ciebie xD

A po co mi to? Dostałem podczas kolonii cobbla to go wymieniłem na assijmova i prze*ebałem na lounge :v

@top do tych 50 to w sumie nie wiem czy wzrośnie. Szczególnie, że te naklejki teraz nie są jakieś super piękne, a już lepiej poczekać do następnego majora i kupić za 15€ ^^.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...