Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Admininistratorem, moderatorem, helperem.

Aplay.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O mnie

Nazywam się Adrian i mam 15 lat. Czasem jestem śmieszny ale potrafię się zachowywać bardzo poważnie. Coś o mnie.. Lubię często wychodzić na spotkania z przyjaciółmi. [..] Interesuję się Informatyką oraz w
przyszłości zamierzam wyjechać do Czech do Pragi na studia informatyczne z moimi 2 kolegami i koleżanką. Heh, 15 lat a już takie plany.. Moje Hobby? Można powiedzieć, że sport. Bardzo
często gram w piłkę nożną, siatkówkę i koszykówkę. Kocham biegać. Najlepiej jesienią lub wiosną, bo wtedy jest najładniej.. Biegam obok łąk, w lesie - na
skraju przyrody.. Wtedy czuję się odprężony. Jestem konkretny. Wypowiadam się bogato, szybko i zwięźle, ortografię i gramatykę mam w jednym palcu (jednak czasem się rozpisuję.) Potrafię wiele, znam dużo komend.
Pracowałem już przy swoim serwerze jako "Technik" i ogarniam pluginy - stąd ta znajomość komend. Jednak nie chcę się zajmować pluginami, tworzeniem skryptów itp.. Wolę adminować serwerem,
opiekować się nim. Mówić graczom co jest dobre a co złe, pomagać im .. Wysokie doświadczenie, pracowałem na wielu serwerach - gracze mnie uwielbiają ;) Mnie się nie da nie lubić (no trochę arogancki jestem..)
W takim przypadku, gdyby gracz nie posługiwał się j. polskim .. (np. jest zza granicy). Nie ma z tym problemu. Większość się posługuje j. angielskim - mam go w jednym palcu. J. angielski oraz j. niemiecki opanowany w
poziomie komunikacyjnym. Sądze, że się nadaję do administracji dużego serwera.
Aktualnie nie mam mikrofonu i słuchawek (mikrofon + słuchawki.) Sprzęt leży już od dłuższego czasu niesprawny na biurku a sam nie mam kiedy go wymienić.. Muszę się przejechać do miasta i zakupić nowy mikrofon,
co odbędzię się już wkrótce.. Taka po prostu usterka, od sluchawek tkzw. "dzyndzel" od kabelka wpadł mi do środka laptopa w wejściu. Udało się wyjąć, rozkręcanie
laptopa i tyle tych rzeczy.. ehh.. Niestety. Za to mikrofon wewnętrzy w laptopie już od początku nie działał, a samemu mi się nie chciało zgłosić to do sklepu, w którym kupywałem laptopa..
Komunikować mogę się poprzez GG, skype lub Ts3. Mi tam obojętne..  Mam bardzo dużo wolnego czasu który wykorzystuję na spędzanie go przed komputerem i na spotkania z przyjaciółmi (również na moje hobby..)
Codziennie w dni robocze mogę przebywać od godziny 15 (czasami od 14) do godziny 21 - 22, ponieważ muszę być wyspany do szkoły. W weekendy i w jakieś święta mogę być od samego rana do 3 nad ranem max,
jeżeli by była taka potrzeba. Oczywiście mam też swoje potrzeby oraz wyjścia na miasto, więc nie będę ciągle online, chociaż dużo.

W skrócie

Zostanę

- Administratorem

- Moderatorem

- Helperem

itp.

Oferuję

- Bardzo dużo czasu,

- bardzo dobrą pracę,

- pomoc graczom,

- dobry kontakt,

- wysoki wiek (tak myślę),

- poważność,

- szacunek, inteligencję, ufność oraz kulturę.

Nie oferuję

- dopłaty na serwer,

(tak wiem, mało.)

Oczekuję

- Szacunku, inteligencji, ufności oraz kultury,

- dobrego serwera który nie upadnie po tygodniu,

- w miarę dobrą ilość graczy (chociaż 15+),

- ciekawy tryb rozrywki, nie żaden survival + frakcje jak zawsze,

- dobrą administracje z którą można po ludzku porozmawiać,

- właściciela, z którym mogę się dobrze dogadać,

- kontakt poprzez skype lub gg,

- możliwość awansu,

- odpowiednie permisje do spełnienia swych obowiązków.

Nie oczekuję

- żadnej zapłaty, wynagrodzenia.

Kontakt

- Prywatna wiadomość na forum

- Post pod wątkiem

Mam nadzieję, że nadaję się do administracji nie jednego serwera. To tyle na razie odemnie, jeżeli jesteś zainteresowany pisz w poście poniżej i przedstaw swoją ofertę, swój serwer.

Dziękuję.

Pozdrawiam,

//Aplay

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Tak, mogę zostać administratorem, moderatorem lub helperem i inne rangi tego typu ..

Wciąż aktualne, ref.

#LenovoLegion Team

Opublikowano
Hallo, ich habe nicht Server, so dass es nicht zu verwenden, aber es scheint cool :)

Ich entschuldige mich fur Fehler in der Rechtschreibung

wiem, nie umiem niemieckiego :/

Ogólnie ziomek wydaje się spoko, nie gadałem, nie znam, ale widzę w nim potencjał i chęć do współpracy, serdecznie polecam :P

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Serdecznie dziękuję za twoją opinie o mnie. Miło przeczytać takie dobre słowa.. od kogoś co się w ogóle go nie zna ;`)

Pozdrawiam.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Można by było skype? A może ty zacznij, opowiedz mi coś na pw, co byś mi chciał zaproponować. Coś o sobie, o serwerze i co oferujesz oraz czego oczekujesz.

Pozdrawiam.

Aktualne ; )

#LenovoLegion Team

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...