Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze polskie miasto do odwiedzenia

Evergreen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi o turystykę i góry to polecam Ustroń i Zakopane, zaś jeśli chodzi o klimaty nadmorskie to polecam Międzyzdroje, choć niestety w sezonie są tam duże tłumy. Jeśli chodzi o samo miasto, mógłbyś bardziej sprecyzować co chciałbyś zwiedzić? Bo na tą chwilę mógłbym polecić co najwyżej Katowice albo Chorzów. :D

Imo mógłbyś odwiedzić Warszawę, ewentualnie Wrocław bądź Zamość.

9La1rOf.gif

Opublikowano

Lub jedź do Łodzi - bo to CENTRUM POLSKI, tam też można się pobawić.

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Opublikowano

Warszawa - dużo zabytków, wszystkiego, bylem w Wawie i wiem co zobaczyłem.

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Opublikowano

Jeśli chodzi o piękno - zapraszam do Łomży, ewentualnie Augustów (niedaleko).

A jeżeli chodzi o atrakcje, to zależy czego szukasz - mnóstwo fantastycznych zabytków znajdziesz w Krakowie, najurokliwsze starówki są we Wrocławiu i Poznaniu, krajobrazy i dobytki kulturowe - mazury (zwłaszcza tamtejsze skanseny), muzea sztuk współczesnych w praktycznie każdym większym mieście. Ogólnie rzecz biorąc Polska wzdłuż i wszerz jest przepiękna (no może z wyjątkiem Śląska, poza zamkami nie mają zbyt wiele do zaoferowania), także gdzie nie pojedziesz znajdziesz coś, co skradnie Ci serce :-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

Mnie urzekła Warszawa. Odwiedziłem niejednokrotnie zamek królewski, stadion narodowy, pawiak, łazienki, centrum nauki Kopernika.

RKTU1sE.jpg

qTyp0z6.png

Opublikowano

Warszawa, Lwów

Ale bardziej to wsie są interesujące można poznać jak kiedyś żyli nasi 

Opublikowano

Jeśli chodzi o piękno - zapraszam do Łomży, ewentualnie Augustów (niedaleko).

A jeżeli chodzi o atrakcje, to zależy czego szukasz - mnóstwo fantastycznych zabytków znajdziesz w Krakowie, najurokliwsze starówki są we Wrocławiu i Poznaniu, krajobrazy i dobytki kulturowe - mazury (zwłaszcza tamtejsze skanseny), muzea sztuk współczesnych w praktycznie każdym większym mieście. Ogólnie rzecz biorąc Polska wzdłuż i wszerz jest przepiękna (no może z wyjątkiem Śląska, poza zamkami nie mają zbyt wiele do zaoferowania), także gdzie nie pojedziesz znajdziesz coś, co skradnie Ci serce :-)

Odpowiedzi tego typu mnie najbardziej interesują, więc już nie daje polubień za samą nazwę miasta.

Opublikowano

Warszawa, to Cię oprowadzę. :D

Nie no, tu jest sporo rzeczy. Starówka jest fajna, w nocy bardzo miłe klimaty. Pałac kultury świeci się na kolorowo, niczym dyskoteka z klubu disco, jednak nie miga.

Sporo rzeczy, ogromne centrum handlowe, w którym masz tak naprawdę wszystko. To jest tak naprawdę zamknięte centrum tego miasta. Polecam

343731479829004887779.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zakopane, ale i Gdynia nie najgorsza (Gdynia, moje miasto!) Tam się urodzilem

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Opublikowano

1.jpg

Oświęcim - miasto z charakterem.

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...