Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki FPS

Dubstepovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż moim problemem są spadki fps'ów. Pewnego słonecznego dnia, sformatowałem kompa i wrzuciłem XP zamiast Win7 (z powodów czystego nie ogarniania 7 przez mój komputer), ponieważ na Win7 miałem wieczne ściny kompa itp. Z powrotem zainstalowałem cs'a 1.6 steam, odpalam, ale grać się nie da, bo są spadki fps'ów. Na początku gry oscylują one w granicach 100 fps w menu gry, w grze też tak 80-100 i co 2 minuty na +/- 10 sekund mam spadki fps do 10-30.. Próbowałem już kilku sposobów, żadne nie pomogły. Zapomniałem dodać, że przed formatem dość dobrze śmigał cs na 60 fps (na win7), jednym słowem dało się grać. Próbowałem kilkukrotnie formatować na nowo, nawet na Win7 spróbować, czy na win7 się naprawi, lecz się przeliczyłem, ponieważ tam było to samo, przeinstalowywane sterowniki do karty graficznej, instalowałem już sterowniki od visty, xp oraz win7 różne wersje, lecz nic nie pomogło. Wpisywanie różnorakich komend do cfg również nic nie pomogło. Nie wiem już co zrobić, instalowałem również cs non-steam lecz i to nie dało skutku. Synchronizacja pionowa w karcie jak i w grze wyłączona. Specyfikacja mojego komputera:

Procesor: Intel Celeron 326 2.53Ghz

Ram: 1.5 GB

Karta Graficzna: ATI Radeon x550 (256mb)

Wiem, że słaby.. Ale skoro wyciąga normalnie 100 fps, to jednak coś staruszek potrafi smile3.gif Tylko te spadki. Proszę o pomoc w tej sprawie. Pozdrawiam smile3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...