Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot 4.5.6 (Tibia 8.57) Crack By Elf Patcher

Bolek21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Mrinek po 1. szkoda ze nie ma tutaj warnow/banow za bez podstawne oskarzanie nie masz zadnych dowodow na to ze to jest key logger po 2. dolaczylem skana napisalem ze elf patcher ma w sobie HWID changer i trial reset dlatego wykrywa virki ktore nie sa wirkami. po 3. sciagacie na wlasna odpowiedzialnosc .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jackraymud...

Mam ci wymienic sposoby jak mozna zmienic ip ?

Moze miec program zmieniający ip i wtedy ciekawe jak go sprawdzisz ;]

Moze tez wejsc przez proxy.

Więc 13-latku nie gadaj głupot bo jesteś za młody żeby się wymądrzac

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Dark a robisz wszystko tak jak jest napisane? mozliwe ze key wygasl jak tylko pojawi sie nowy na necie to odrazu wrzucam do 1 postu

@Nordel nie trzeba zmieniac ip wystarczy wejsc przez Proxy ktore ukrywa twoje ip i nie pokazuje zadnego.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Móglby mi ktoś powiedzieć dlaczego po udanym sckrakowaniu gdy chcę się zalogować wyskakuje mi bląd i wywala do pulpitu? Proces crackowania przebiega (chyba) dobrze skoro na końcu pisze coś z czego zrozumiałem tylko słowo "ok" ;p uruchamia się tibia widać jak program wkleja dane rejestracyjne... po czym uruchamia się bot. Przy próbie logowania niestety już tak kolorowo nie jest.. ktoś potrafiłby może pomóc?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

w pierwszym poscie tematu jest dzialajacy key gdy tylko pojawiaja sie klucze na necie odrazu edytuje post i wrzucam nowego keya .

Ps. Potraficie spamować tylko wtedy kiedy key wygasł? a nie możecie chociaż raz napisać ze crack działa itp.?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jeżeli to pochodzi z tibiafacil i jest to w jakikolwiek sposób przez nich wystawione do ściągnięcia, to w porządku, nie mam zastrzeżeń, jeżeli "program" nie pochodzi z danej strony, a konkretnie widać że to brazylijski projekt, to jestem przekonany ze niespodzianka tam możne czekać.

pobiorę to i sprawdzę

@edit

i bonusik mały, skoro ten program ma w sobie spakowany program HWID Changer Pro i działa na identycznej podstawie, to zapytam, po co mu lokalizacja do Twojego Tibia.exe ?

Gość Klaus aka Black
Opublikowano

@Do wszystkich co key im nie działa.

Dziwne... Ja mam key cały czas od początku tego tematu i działa ten sam key... lool?

@Twórca tematu : Działa wszystko w 100%. Thx za wstawke.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...