Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak napisać plugin na mute gracza za pomocą komendy?

bartek1246

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam mały problem związany z pluginem.

Chcę by gracz dostał mute za pomocą komendy.

Czyli /mute player time

I nie wiem jak to zrobić za bardzo.

Czy ktoś mógł by mi pomuc zrobić takie coś?

Dam +-y

Opublikowano

Dodajesz typa do hashmapy i jeżeli spróbuje wykonać event pisania anulujesz event

A jak chcesz czasowe to możesz albo do hashmapy czas zakończenia dodać albo pobawić się szedulerami

Jeżeli znasz podstawy to sobie poradzisz ;)

Sorry że nie napisalem tego ładnie ani z najlepszym rozwiązaniem ale pisże to na szybko na lekcji marketingu :)

---------------------------------­

Survival: mc.KanibalZ.pl

---------------------------------­

Zapraszam.

Opublikowano

Dodajesz typa do hashmapy i jeżeli spróbuje wykonać event pisania anulujesz event

A jak chcesz czasowe to możesz albo do hashmapy czas zakończenia dodać albo pobawić się szedulerami

Jeżeli znasz podstawy to sobie poradzisz ;)

Sorry że nie napisalem tego ładnie ani z najlepszym rozwiązaniem ale pisże to na szybko na lekcji marketingu :)

Tak jak napisałeś zrobiłem i działą.

Tylko mimo to nie wiem jak zrobić ten czas.

Może któś pomoże?

Poda kod czy coś ponieważ chcę ten rodzaj skończyć i jechać dalej, a znów stoję i niewiem co dalej :/

Opublikowano

long System.currentTimeMilis() podaje ­aktualny czas gdzie 1 sec = 1000 czyli np 1 min = 60 sec =  60'000

możesz po prostu wsypać w WeakHashMap<UUID , Long> lub zamiast long jako czas wsadzić obiekt czy jak tam wolisz do mapy jako klucz wiążący gracza z kluczem najlepiej i najprościej użyć uuid  <przynajmniej według mnie 

sory ze tylko tyle ale w momencie pisania tego posta/u lepiłem pierogi no i jakoś tak 

Opublikowano

long System.currentTimeMilis() podaje ­aktualny czas gdzie 1 sec = 1000 czyli np 1 min = 60 sec =  60'000

możesz po prostu wsypać w WeakHashMap<UUID , Long> lub zamiast long jako czas wsadzić obiekt czy jak tam wolisz do mapy jako klucz wiążący gracza z kluczem najlepiej i najprościej użyć uuid  <przynajmniej według mnie 

sory ze tylko tyle ale w momencie pisania tego posta/u lepiłem pierogi no i jakoś tak 

Dzięki za pomoc.

Lecz problem rozwiązałem już sam i trochę stabilniej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...