Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można używać w grze programu który renderuje grafikę w 3D ? (iZ3D)

MAT0x2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://forum.programosy.pl/gry-3d-na-monitorze-60hz-w-technologi-anaglyph-vt124072.html(nie wiem czy można dodawać post z innego forum, dlatego jak by istniała jakaś przeszkoda to proszę napisać usunę odnośnik )  tutaj jest napisana instrukcja programu itp. natomiast martwi mnie komentarz że można dostać bana za takie coś, na pewno nie chciałbym przez takie głupstwo stracić moje konto, dlatego zapytuję się tutaj o to, może ktoś będzie wiedział. 

Aha i jeszcze jedno, czy taki program może spowolnić grę ? 

Opublikowano

Na pewno ci spowolni. I po co ci program do renderowania grafiki skoro karty graficzne w tych czasach same to robia :D

I watpie bys go odpalil , bo nie wiadomo czy Xigncode nie uzna tego za szkodliwy program czy wspomagacz.

Opublikowano

Na pewno ci spowolni. I po co ci program do renderowania grafiki skoro karty graficzne w tych czasach same to robia :D

I watpie bys go odpalil , bo nie wiadomo czy Xigncode nie uzna tego za szkodliwy program czy wspomagacz.

Raczej nie a mowy już o graniu z tym programem, musiałbym ustawić na najniższe ustawienia w grze, a i to by się ścinało. Moja karta graficzna nie ma takich cudów :P 

Opublikowano

To zainwestuj w gt 730 chociazby za 240zl teraz chodzi.

Zreszta zrobisz jak chcesz.

Ja przez montaz He Pc Spartan sobie spalilem plytke , dysk i grafe , wiec w lapka zainwestowalem 1k i do tego odbudowalem lajtowo kompa , a wiec jak widzisz dla chcacego nic trudnego idz na miecha do pracy to se zlozysz kompa dobrego , chociaz ja bym czekal dobre 2-3 lata , az wyjda plyty glowne pod podstawke am3+ dla ddr4 i wtedy cos skladal z 2 grafikami gtx980 i 8 rdzeniowym prockiem 4,2 i starczy , a do tego z 16gb ram ddr4 , 128 ssd 1tb hdd 3,5" , bo ceny sa teraz miedzy 500 i 1000 znikome.

Do tego boxowe chlodzenie chyba styknie tylko dobrac plyte dobra i obudowe.

Opublikowano

To zainwestuj w gt 730 chociazby za 240zl teraz chodzi.

Zreszta zrobisz jak chcesz.

Ja przez montaz He Pc Spartan sobie spalilem plytke , dysk i grafe , wiec w lapka zainwestowalem 1k i do tego odbudowalem lajtowo kompa , a wiec jak widzisz dla chcacego nic trudnego idz na miecha do pracy to se zlozysz kompa dobrego , chociaz ja bym czekal dobre 2-3 lata , az wyjda plyty glowne pod podstawke am3+ dla ddr4 i wtedy cos skladal z 2 grafikami gtx980 i 8 rdzeniowym prockiem 4,2 i starczy , a do tego z 16gb ram ddr4 , 128 ssd 1tb hdd 3,5" , bo ceny sa teraz miedzy 500 i 1000 znikome.

Do tego boxowe chlodzenie chyba styknie tylko dobrac plyte dobra i obudowe.

Tylko ty potrafisz napisać o złożeniu komputera za 2-3 lata, gdy ja się zapytuje czy mogę renderować grafikę 3D :D nie żebym to krytykował, takie coś czasem jest przydatne ;)   

Opublikowano

Tylko ty potrafisz napisać o złożeniu komputera za 2-3 lata, gdy ja się zapytuje czy mogę renderować grafikę 3D :D nie żebym to krytykował, takie coś czasem jest przydatne ;)   

Podsunalem ci tylko pomysl , bo program i skladanie teraz chocby czegos pod ddr3 jest strata kasy.

Wyprzedzam mysl nim zadasz kolejne pytanie , ale jak widac w tym kraju i to zle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...