Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stare dobre LastChaos

MiyoChang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co byscie powiedzieli na serwer gdzie cap jest 165 , trzeba farmic ksiazki do skilli w akan i stare dobre dropienie golda na duszkach w Egeha?. Do tego stare dobre wypady na MC.Wbijanie cap'a zajmowaloby z tydzien. Ostatnio zaczolem pracowac nad serwerem i wlasnie do glowy mi wpadl taki pomysl i myslalem zeby go wykorzystac :P

Opublikowano

Classic z pbi i eskami w is ? Cap tydzień dla tych którzy nie kupują cashu ? Ale mniejsza z tym, nie wydaje mi się aby to był dobry pomysł, cóż, już raczej nikt nie gra na serwerach typu classic.

Opublikowano

­Farmienie książek i kasy spoko, ale jednak wolałabym LC bez grindowania. Może podjeżdża to najnowszymi grami tego typu, ale jednak jest to ciekawsze jak stanie na spocie i klepanie mobków.

Teraz w mecie są mmo z fabułą, więc nikt Ci nie zagra na starym LC bez nowości ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Uważam, że nie ma sensu nawet się za to zabierać ponieważ:

a) pomysł jest, ale kto to wykona?

b ) nikt nie zagra

c) o ile serwer powstanie, to i tak zaraz upadnie jak większość 

PS Ty już chyba kiedyś miałeś stawiać serwer i co z tego wyszło?  :yay:

Opublikowano

Uważam, że nie ma sensu nawet się za to zabierać ponieważ:

a) pomysł jest, ale kto to wykona?

b ) nikt nie zagra

c) o ile serwer powstanie, to i tak zaraz upadnie jak większość 

PS Ty już chyba kiedyś miałeś stawiać serwer i co z tego wyszło?  :yay:

Nie bylo sponsora :P a teraz okazja sie nadazyla :)

Opublikowano

Nie bylo sponsora :P a teraz okazja sie nadazyla :)

Sponsor na 20$ BEKA xD xD xD xD

Co do serwera nie wypali Ci, probujesz zrobic cos na wzor starego extreme. I to Ci nie wypali, tak czy siak powodzenia.

Btw. widzialem twoje posty na lcdev, uczysz sie dopiero wiec juz widze ile bugow by bylo :love:, dzieki czemu wbil by ktos taki jak np. Bloody, (nie wiem czy znasz) na serwer i pewnie juz by tego serwera nie bylo. :((

Opublikowano

No i ogólnie to dobrze, że masz chęci, ale tu to nie wystarczy. Jakieś nowości, coś, czego nie ma na żadnym innym serwerze - bo na takich klasycznych serwerach nikt nie zagra - nawet nie masz co się za to zabierać, bo nie ma sensu.

Opublikowano

Według mnie nie wypali nic takiego . Jeśli już chcesz robić nowy serwer musisz zacząć od podstaw A mianowicie zmienić wizerunek expienia czyli postawić na zadania od 1 lvl . Bo obecne zadania w lc są według mnie przestarzałe Tu potrzeba świeżości typu aby zakończyć 1 zadanie główne musisz wykonać kilka pobocznych zadań I tu bym bardziej postawił na materiały a nie zabijanie mobów Takie moje zdanie Tak samo zadania za które byśmy dostawali platyny czy inne dopalacze Tu można by było zastosować moby ale ilości 100-1000 .

Ogólnie to powodzenia 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

­

Według mnie nie wypali nic takiego . Jeśli już chcesz robić nowy serwer musisz zacząć od podstaw A mianowicie zmienić wizerunek expienia czyli postawić na zadania od 1 lvl . Bo obecne zadania w lc są według mnie przestarzałe Tu potrzeba świeżości typu aby zakończyć 1 zadanie główne musisz wykonać kilka pobocznych zadań I tu bym bardziej postawił na materiały a nie zabijanie mobów Takie moje zdanie Tak samo zadania za które byśmy dostawali platyny czy inne dopalacze Tu można by było zastosować moby ale ilości 100-1000 .

Ogólnie to powodzenia 

W ilości 100-1000? Kpisz sobie :p To równało by się w staniu na spocie i klepaniu mobów, a między innymi przez to ta gra umiera...

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...