Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skill Special Force 2 Cheats

Brajanovskyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta gra jest tak latwa ze nie potrzeba zadnych cheatow.

No nie dla każdego to raz, a po drugie to wiadomo, raz sie trafią fajni przeciwnicy (czyt. słabi ) a raz same vipy i nie ma szans mieć dobre staty w grze, i wtedy można by było z czitami grać, choć ja nigdy w życiu bym na nich nie grał, i w żadną gre jeszcze z czitami nie grałem, i w sumie to nie rozumiem ludzi które grają :v

Opublikowano

No nie dla każdego to raz, a po drugie to wiadomo, raz sie trafią fajni przeciwnicy (czyt. słabi ) a raz same vipy i nie ma szans mieć dobre staty w grze, i wtedy można by było z czitami grać, choć ja nigdy w życiu bym na nich nie grał, i w żadną gre jeszcze z czitami nie grałem, i w sumie to nie rozumiem ludzi które grają :v

Dlaczego nadużywasz przecinka i stawiasz go w zle miejsca ... 

"[...] Ludzi którzy grają." Tak bylo by poprawniej :)

Z vipami czy bez co za roznica vipowska bron ma tylko wieksze obrazenia , ale wystarczy umiec celowac w glowe i nawet to im nie pomoze.

Opublikowano

Z vipami czy bez co za roznica vipowska bron ma tylko wieksze obrazenia , ale wystarczy umiec celowac w glowe i nawet to im nie pomoze.

Mam taki syndrom, że daje wszędzie przecinki :D wiem że nawet w niewłaściwych miejscach ale ten klawisz sam podpada pod ręke ..

Opublikowano

Mam taki syndrom, że daje wszędzie przecinki :D wiem że nawet w niewłaściwych miejscach ale ten klawisz sam podpada pod ręke ..

Panowie, bezsensowna dyskusja nie na temat! Po cóż to? :P

Dziękuje za udzielone odpowiedzi, to tyle. Pozdrówki.

Opublikowano

Jest takie coś jak modded maps wpisz na YouTube : SKILL SF2 modded maps i będzie gostek ze snajpą na obrazku i pobierz w filmiku opis wszystkiego to jest na 6 map usuwa większość tekstur i mozna strzelać przez nie :).

Opublikowano

Jest takie coś jak modded maps wpisz na YouTube : SKILL SF2 modded maps i będzie gostek ze snajpą na obrazku i pobierz w filmiku opis wszystkiego to jest na 6 map usuwa większość tekstur i mozna strzelać przez nie :).

O, dzięki sprawdze. Ale dla pewności mógłbyś pomóc i zapodać link? 

Opublikowano

:D YYY YouTube włącz i wpisz : SKILL SF2 modded maps i powinien być na mapce kostek ze snajpą na tej biało czarnej mapce download nazywa się Update3#

https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CDEQtwIwAWoVChMIxJrY3Z_3yAIVRaNyCh33XQIQ&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DeBtjwRjwfjo&usg=AFQjCNEX0-LOJ0NBRWypP34mpSDPsbsvHw&sig2=5tSeVOCkXpggLNzm-wfrHw

Opublikowano

:D YYY YouTube włącz i wpisz : SKILL SF2 modded maps i powinien być na mapce kostek ze snajpą na tej biało czarnej mapce download nazywa się Update3#

https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CDEQtwIwAWoVChMIxJrY3Z_3yAIVRaNyCh33XQIQ&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DeBtjwRjwfjo&usg=AFQjCNEX0-LOJ0NBRWypP34mpSDPsbsvHw&sig2=5tSeVOCkXpggLNzm-wfrHw

Serdecznie dziękuje za pomoc! :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...