Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wygląda sytuacja na Laneris S2?

CurioS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym zapytać jak wygląda sytuacja na Laneris S2. Mianowicie ilu jest średnio graczy online, czy coś się dzieje na serwerze i czy opłaca się rozpoczynać grę. Liczę na odpowiedź, daję + za najlepszą odpowiedź.

Opublikowano

Graczy jest multum i mam wrażenie, że wciąż ich przybywa.

Szykuje się kolejna aktualizacja, która doda 240 poziom, dlatego ciągle widać, że pracują nad serwerem.

Wbijać i grać nic więcej D:

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Graczy jest multum i mam wrażenie, że wciąż ich przybywa.

Szykuje się kolejna aktualizacja, która doda 240 poziom, dlatego ciągle widać, że pracują nad serwerem.

Wbijać i grać nic więcej D:

Masz dobre wrażenie bo tak jest :)

Pograłem kilka h dziś i stwierdzam więcej sklepów niz ludzi.. także od kilku graczy taką odpowiedz dostałem. Do tego wbij na loch, same boty w około trzepią hajs.

Mylisz się, ale okej co do lochu pracujemy nad tym.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Masz dobre wrażenie bo tak jest :)

Mylisz się, ale okej co do lochu pracujemy nad tym.

No to ciekawie skoro dopiero teraz nad tym pracujecie. Zdążyłem kilkadziesiąt tyś  bryłek już na lewo opchnąć xD

Opublikowano

ja tak wczoraj pytam typa, pokaz ile bryłek wyciskasz. Okej 100red dziennie, bo na wiecej mu sie nie chce xD

Nawet jak to surek ogarniesz, nwm zablokowane bd wszystko to ceny wysokie pozostana a nowi gracze zanim się na wszystko dorobią troche potrwa

ps: Surek.. od kilku dni wysyłam ciągle e-mail aktywujący na poczte i nie dochodzi. Nawet załozyłem na innym e-mailu i dalej to samo.

Opublikowano

Ja niestety nie mogę polecić tego serwera, zawiodłem się, co raz więcej bugów, misje znikają, Administracja bawi się queścikami, nic umiejętnie dodać nie potrafi, Bugi z Levelami o których Administracja wie i niestety nie robi nic z tym.. Amm.. Kolejną rzeczą jest to, że pliki tego serwera były tworzone z gotowca który hasa po mpcforum.

image.png

Opublikowano

Ja niestety nie mogę polecić tego serwera, zawiodłem się, co raz więcej bugów, misje znikają, Administracja bawi się queścikami, nic umiejętnie dodać nie potrafi, Bugi z Levelami o których Administracja wie i niestety nie robi nic z tym.. Amm.. Kolejną rzeczą jest to, że pliki tego serwera były tworzone z gotowca który hasa po mpcforum.

Cooo Ty w ogóle wiesz co Ty piszesz? Zastanów się x razy porównaj s1 do s2 i powiedz mi że to te same pliki to Cie wyśmieje...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Spokojnie! Pytanie zadałem dość dawno, zdążyłem dobić tam 212 lvl i postanowiłem się wypowiedzieć. Serwer jest dopracowany pod względem dropienia ulepszaczy na eq 180, eq 200+ ulepsza się ciężko. Pełno botów w V2 pająków, które nie są banowane. Zero sensownych eventów. Pobugowane misje, nie widać nagród, trudny do zrobienia biolog. I największy z możliwych problemów - ciągle cofające się lub znikające bonusy z misji. Z serwera poszedłem sobie i narazie (znowu) nie mam gdzie grać.

Opublikowano

Spokojnie! Pytanie zadałem dość dawno, zdążyłem dobić tam 212 lvl i postanowiłem się wypowiedzieć. Serwer jest dopracowany pod względem dropienia ulepszaczy na eq 180, eq 200+ ulepsza się ciężko. Pełno botów w V2 pająków, które nie są banowane. Zero sensownych eventów. Pobugowane misje, nie widać nagród, trudny do zrobienia biolog. I największy z możliwych problemów - ciągle cofające się lub znikające bonusy z misji. Z serwera poszedłem sobie i narazie (znowu) nie mam gdzie grać.

Tylko że bonusy już działają poprawnie, a teraz aktualizacja będzie wchodzić w piątek/sobotę ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@SuReeK Ja bym radził wziąć rozpęd i zajebać prostą w ścianę łbem, bugujecie co raz bardziej ten serwer, nic nie potrafisz poprawnie dodać, Bugujące się bonusy z misji s ą nadal a nawet gorzej, Teraz ludzie z Vipem mają 14% na ludzi z zrobionymi full misjami, Vip aktywny, bez EQ 14%, Vip daje 20% z czego misje, moze okoo 30%, wytłumacz mi jak odbugowałeś bonusy skoro mam 14% z full misjami i Vipem? Hmm? :< Tak jak już pisałem Serwera nie Polecam, Ostatnio polecałem lecz zmieniłem zdanie jak połowa serwera która narzeka i prosi cie byś naprawił poprawnie te bonusy, już nie będę mówił o niepoprawnym napisaniu połowy Questów..

image.png

Opublikowano

@SuReeK

Nie chcę hejtować serwera ani nic, jest dopracowany to fakt, ale @CurioS ma rację co do tych botów w v2 pająkach, kompletnie nic z nimi nie robicie..

Lepszym rozwiązaniem było by usunąć V2 a zwiększyć exp na orkach do xx lvl'a zamiast na pająki chodzić.

i SuReeK ogarnij te FPS w cliencie :/

Opublikowano

Tylko że bonusy już działają poprawnie, a teraz aktualizacja będzie wchodzić w piątek/sobotę ;)

Nie wciskaj ludziom szamba, że bonusy działają poprawnie, bo nie działają NADAL. ;)

Specjalista
Opublikowano

Też gram na tym serwerze a raczej grałem wbiłem 194 lvl zacząłem robić misje i się przeżegnałem, dużo bonusów nie działa specjalnie obserwowałem czy coś wgl się zmienia a tu nic. Jak narazie nie polecam i szukam czegoś nowego..

giphy.gif

Opublikowano

Z tego co się orientuję na laneris s2 gra 1300+ osób ta liczba nie spada niżej . Serwer jest nawet spoko wiec jezeli chcesz pograć to śmiało wchodź i graj ;)

25975120876915552592.png
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAseria.pl Z tego co ja się orientuje te "1300" osób to same shopy offline.. Ty k*rwa człowieku wgl. żeś widział 1300 osób? Tam gra okoo max. 500 osób, chociaż tego nie wiadomo dokładnie, możliwe że mniej.

@Strik3r. Nie wliczając tego że Administracja robi graczy w chu*a i jest masa, masa bugów i co raz więcej to gra się dobrze.. :)

image.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAseria.pl Z tego co ja się orientuje te "1300" osób to same shopy offline.. Ty k*rwa człowieku wgl. żeś widział 1300 osób? Tam gra okoo max. 500 osób, chociaż tego nie wiadomo dokładnie, możliwe że mniej.

@Strik3r. Nie wliczając tego że Administracja robi graczy w chu*a i jest masa, masa bugów i co raz więcej to gra się dobrze.. :)

@GoldenCraft

To że Questy się zwaliły to nie oznacza że jest milion bugów bo ja jak narazie nie spotkałem żadnego poza questami.

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...